Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Možda i bude remakea "Bride of Frankenstein"?

novosti

14.06.2020.

Možda i bude remakea "Bride of Frankenstein"?

Universal nije digao ruke od ideje da se napravi remake klasika horor-žanra Bride of Frankenstein iz 1935. godine. Svojevremeno se pričalo da bi glavnu ulogu u ovom filmu mogla da tumači Angelina Jolie, dok bi Bill Condon bio reditelj. Međutim, nakon ideje da se krene s snimanjem filmova tkz. "Dark Universe", ovaj film je, nekako, potisnut u drugi plan. Sada je, međutim, scenarista David Koepp izjavio da bi ovaj projekat mogao da bude aktuelizovan u najskorije vreme.

"To je bila jedna stvar koju sam radio tokom karantina", izjavio je Koepp. "Vratio sam 'Bride of Frankenstein' na mesto na kom je oduvek trebalo da bude. 'Universal' je bio veoma predusretljiv da me pusti da pokušam ponovo. Zbog toga što su odlučili da prekinu čuveni fijasko s 'Dark Universe'. Dobro, ne fijasko, ali razočarenje. Ja ima sada viziju i oni imaju verziju s kojom smo svi zadovoljni. Mislim da sada pregovaraju s rediteljem."

Originalni Bride of Frankenstein nastavak je filma Frankenstein iz 1931. godine. Radnja filma zasnovana je na malenom "podmotivu" iz romana Mary Shelley, kada doktor Victor Frankenstein razmišlja o pravljenju neveste za čudovište koga je stvorio, da bi mu pružio šansu za sreću. Ovaj nastavak filma nije doživeo baš slavu originala, a Koepp se nada da bi sada mogao da oživi njegovo zaveštanje. 

Po svemu sudeći, imaćemo priliko da se uverimo u ispravnost njegovog mišljenja...

 

  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • beogradski
    eXtreme member
    15.06.2020. 16:47
    Kad trebaju Frankenstajni, zombiji, Betmeni...toga ne manjka a realni filmovi budu snimljeni ali i ne dobiju prostora koliko bi trebali.
;

{{message}}

{{item.title}}