Novi horor reditelja "Shazam!"

najave

23.06.2020.

Novi horor reditelja "Shazam!"

Reditelj David F. Sandberg režiraće novi horor The Culling, koji će se snimati pod okriljem Lionsgate. Scenario je napisao Stephen Herman (Blank).

Očekuje se da Sandbergov novi film ponovi uspeh i prethodnih, pošto se ovaj švedski filmadžija već smatra veoma iskusnim (čitaj: profitabilnim) u horor žanru. Takoje njegov rediteljski debi Lights Out iz 2016. godine bio veliki uspeh, zaradivši 148 miliona dolaraod svetske distribucije, iako je snimljen za manje od pet miliona dolara. Takav uspeh stvorio mu je mogućnost da režira i Annabelle: Creation, mkoji je zaradio čak 306 miliona dolara.

Novi film The Culling govoriće o problematičnom svešteniku koji živi u udaljenoj kućici u šumi. Tamo se upušta u konačnu borbu protiv demona koji mu je terorisao porodicu još kad je bio dete.

Sandberg će snimanju ovog horora pristupiti nakon što režira nastavak Shazam!. Premijera ovog filma predviđena je za 04.11.2022. godine. Dakle, sačekaćemo još prilično za novi horor...

 • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • JoxerTM
  eXtreme member
  23.06.2020. 15:28
  Stephen Herman = mali (kratki film) projekti
  David Sandberg = poslušni mediokritet

  Svaka čast na dosadašnjoj zaradi, ali jednako tako zarađuju milijarde prevaranti s lootboxovima na mobitelima što ne znači da nude nešto dobro.