Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

"Followed" najgledaniji u SAD

novosti

28.06.2020.

"Followed" najgledaniji u SAD

Horor Followed najgledaniji je film prethodne nedelje u SAD, tržištu koje je još prilično neotvoreno zbog aktuelne pandemije.

Film je prikazan u 44 bioskopa i zaradio je 275.566 dolara u premijernoj nedelji prikazivanja, svrgnuvši tako s prestola Becky (čiju recenziju možete da pročitate ovde: Becky - Sve to pomalo nema smisla...).

Followed je priča o momku poznatom kao "DropTheMike." koji je influenser s društvenih mreža. Kada mu ponude zavidnu količini novca za sponzorstvo njegovog kanala, pridruži se ekipi s kojom treba da poseti najstrašniji hotel u Americi u kom obitavaju duhovi. Dok se nalazi u njemu, svedok je strašne noći koja će se pretvoriti u krvoproliće. Ono što počne kao zabava, brzo se ispostavlja kao ultimativno pitanje - koliko je neko spreman da ide daleko da bi postigao slavu na internetu?

Reditelj ovog filma je debitant Antoine Le, a film je proglašen za najbolje ostvarenje na festivalima u Burbanku i Sidneju, održanim 2018. godine.

 

  • Komentari (13)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • puppet_master
    eXtreme member
    29.10.2022. 17:28
    Istina, baš sam mislio o tome ovih dana, tj tada kada sam gledao Nope, beše relativno skoro, ima i Peele taj neki šmek Shyamalana, filmovi njegovi, tišine, sporost, umirujuće deluju, može da se spava komotno. Thumbs Up Zapravo i jesam zaspao, zbilja. No iz drugog puta ga odgledah u komadu. 
  • AlexDeLarge
    eXtreme member
    29.10.2022. 17:22
    U poslednje vreme Nope i Peele , a Renf-ov Too Old to die Young sam morao da stojim, ustajem, prosetam, da bi pogledaoLOL, ja mislim da tu seriju nikad necu zaboraviti i cesto je spominjem. A dobro zavisi i od umora, ko zna da`l bi npr. Vortex odgledao da nisam bio skoncentrisan i gledao u pristojno vreme, svetionici su zeznuti dosta bar meni po tom pitanju, i `ono dosadan si ko mis u svetioniku`Wink.
  • puppet_master
    eXtreme member
    29.10.2022. 16:33
    Aman, ne pišemo o istim stvarima. Kada mi je nešto dosadno, ja to ustanem i ugasim, ne prispava mi se od kakve naporne drame, biografije ili šta već, ne umiri me i ne utonem u kakav spokoj samo zato što me nešto na ekranu iritira LOL naprotiv.
;

{{message}}

{{item.title}}