Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

The King of Staten Island najgledaniji u Norveškoj

novosti

30.06.2020.

The King of Staten Island najgledaniji u Norveškoj

Jedna od baš malobrojnih evropskih zemalja u kojima je moguće pogledati film na velikom platnu jeste - Norveška! Tako je prethodne nedelje najgledaniji film u ovoj zemlji, prikazan na 74 lokacije, bila američka dramedija The King of Staten Island.

Skotu je otac, vatrogasac, umro kada mu je bilo sedam godina. Sada on ima već 20 godina i postigao je jako malo u odnosu na ono što je želeo. Njegov san da postane tatoo majstor čini mu se van dosega. Njegova ambiciozna mlađa sestra krene na koledž, a on ostaje da živi sa majkom koja je medicinska sestra. Njegov život se uglavnom svodi na pušenje trave i druženje sa drugarima. Ali, kad njegova majka počne izlaziti s bučnim vatrogascem po imenu Rej, započinje lanac događaja koji će prisiliti Skota da se uhvati u koštac sa njegovom tugom i preduzme prve korake prema ispunjenju svojih snova.

Reditelj i koscenarista ovog ostvarenja jeste dobro poznati Judd Apatow (TrainwreckThis Is 40Funny PeopleKnocked UpThe 40 Year Old Virgin).

Film je u prvoj nedelji prikazivanja zaradio 31.1224 dolara.

 

  • Komentari (2)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • beogradski
    eXtreme member
    30.06.2020. 16:53
    Ne znam da nema malo vise komike a to mi ne odgovara
  • JoxerTM
    eXtreme member
    30.06.2020. 13:27
    [quote]Njegov život se uglavnom svodi na pušenje trave i druženje sa drugarima.[/quote] I moj. Ne treba mi film o meni, stoga ima mahanje.
;

{{message}}

{{item.title}}