Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Novi Terrence Malick otvara Venice Film Festival

novosti

07.07.2020.

Novi Terrence Malick otvara Venice Film Festival

Kostimirana istorijska drama The Book of Vision, u produkciji kuće na čijem je čelu Terrence Malick, otvoriće ovogodišnji program Critics’ Week u okviru Venice Film Festival.

Eva je misteriozna doktorka, koja napušta školovanje u potrazi za konačnom istinom. Ona pokušava da razotkrije tajne Dr. Anmutha i njegovih pacijenata, iz 18. veku, proučavajući njegovu "Knjigu vizija". Evin supervizor Stellan sve više je uključen u njen život, zbog čega je prinuđen da se sukobi i s vlastitom prirodom, dok Eva donosi najveću odluku svog života.

Reditelj ovog filma jeste Carlo Hintermann, kome će to biti prvo igrano dugometražno ostvarenje, nakon nekoliko veoma zapaženih dokumentarnih filmova, među kojime je i onaj koji govori o Terrenceu Malicku. The Book of Vision je sniman u italijansko-englesko-belgijsko-nemačkoj koprodukciji. Glavnu ulogu tumači Lotte Verbeek (Anna Jarvis u Agent Carter, glumila u The Coldest GameOutlander...). Osim nje, tu je još i Charles Dance, zvezda Game of Thrones, kao i mladi švedski glumac Sverrir Gudnason (Borg McEnroe).

  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • JoxerTM
    eXtreme member
    07.07.2020. 13:37
    Ako će se ikad raditi neka lista abnormalno precijenjenih filmaša, broj 1 će biti Malick.

    Velim filmaša... Lik je samo izvršni producent filma iz naslova, no i to je dovoljno da ga stavi na moj popis "sumnjivo".
;

{{message}}

{{item.title}}