Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

John Boyega odustaje od "Star Wars"

novosti

20.07.2020.

John Boyega odustaje od "Star Wars"

Glumac John Boyega, alias Finn, storm trooper-koji je preobraćen u revolucionara, odlučan je da je završio s snimanjima filmova franšize. "Vreme je za nešto novo", saopštio je preko društvenih mreža.

"Da! Da, spreman sam za život nakon Star Wars. Vreme je za novi život.To izaziva gorko-slatki osećaj, zbog veza koje smo uspostavili na snimanju, neverovatnih ljudi, važni ljudi u mom životu, posebno Oscara (Issac) i Daisy (Ridley). Sada sam spreman da vidim kako će se naši odnosi poboljšati i u stvarnom svijetu."

Boyega se nije ustručavao ni da kritički progovori o filmovima u kojima je glumio: "Mislim da je Star Wars: Episode VII - The Force Awakens bio početak nečeg sasvim solidnog. Da budem iskren, što se tiče Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi rekao bih da je to bilo malo neprilično za mene. Nisam se nužno slagao sa mnogo stvari u tome i to je nešto o čemu sam puno razgovarao s Markom (Hamillom). I svima nama je bilo teško, jer nismo mogli da utičemo."

U međuvremenu, mimo filmske karijere, Boyega je postao i jedan od glasnogovornika Black Lives Matter kampanje, održavši prilično vatreni govor na protestu u Londonu.

Što se tiče Star Wars filmova, Taikia Waititi treba da režira sledeći iz franšize, za koji se priča da će biti potpuno nezavistan od dešavanja takozvane "Skywalker sage", a čija je premijera predviđena za 2022. godinu. Rian Johnson i Kevin Feige takođe rade na svojim "nezavisnim" filmovima Star Wars univerzuma.

 

  • Komentari (4)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Hogar Strašni
    Administrator
    20.07.2020. 14:06
    Džon Bojega je zapravo možda i najveći fan dotične franšize od svih glumaca koji su bili angažovani u Diznijevoj triogiji, tako da je najteže i podneo vanserijsku glupost koju su Ejbrams i Džonson servirali i za razliku o ostalih glumaca to ne skriva. Tako da njegovo "odustajanje" od bilo čega vezanog za taj univerzum ima više veze sa razočaranjem u celu produkciju nego sa novcem, željom za nečim drugim i sl.
  • beogradski
    eXtreme member
    20.07.2020. 14:04
    Gledao sam ga skoro u filmu Detroit
  • 20.07.2020. 12:54
    Nikako nije bio za ovu ulogu posle katastrofalne greske sa Adamom Driverom, John Boyega je sredeca greska sto se tice izbora glumaca ......
;

{{message}}

{{item.title}}