Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Objavljen trejler za komediju na račun "The Purge"

novosti

19.08.2020.

Objavljen trejler za komediju na račun "The Purge"

Godine 2013. premijeru je imao nezavisni "distopijski" horor The Purge, koji je brzo stekao kultni status među fanovima. Usledili su manje ili više uspešni nastavci, a pre dve godine snimljena je i serija The Purge. Sada je, pod pokroviteljstvom Hulu, snimljena i komedija The Binge, za koju kažu da je humoristična varijanta kultnog filma, samo što se umesto ubijanja "za odušak" koriste neke druge stvari...

Radnja filma The Binge smeštena je u vreme kada je korišćenje alkohola i droga potpuno zabranjeno. Jedini dan kada je ljudima dato da se opuste na taj način jeste - "Binge day"! Griffin, Hags i Andrew su u poslednjoj godini školovanja i za Binge dan spremaju najluđu zabavu ikad. Međutim, da bi to sproveli u delo moraju po svaku cenu moraju da izbegnu ludog direktora (Vince Vaughn), nasilne blizance i divlje životinje koje šetaju ulicama. Zbog svega njihovo prijateljstvo naći će se na velikom ispitu... 

Reditelj filma jeste Jeremy Garelick (The Wedding Ringer), a glavne uloge tumače Vince Vaughn, Skyler Gisondo, Eduardo Franco i Dexter Darden.

  • Komentari (2)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • beogradski
    eXtreme member
    19.08.2020. 13:16
    Slazem se da poglupe filmove sa dobrim idejama
  • JoxerTM
    eXtreme member
    19.08.2020. 12:56
    Idiokracija naprosto mora poglupiti filmove s dobrim idejama. "Prohibicijska distopija" od gore će se prodavati ko luda neukim i zatucanim amerima pa će sljedeći hit kojega će robovi holivuda gledati biti da je pišanje i sranje zabranjeno osim jedan dan u godini kad će svi istresti tone... i to će biti urnebesno smiješno, a Hulu će (opet) namlatiti puste milijune od prikazivanja.

    S druge strane neće se snimiti film u kojem je Trumpu zabranjeno govoriti išta osim jedan dan u godini. A neeeee, ponajprije to nije politički korektno i nije dovoljno glupo da 99% amerikanaca shvate.
;

{{message}}

{{item.title}}