Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Pogledajte trejler za fantasy o ljudskom sagorevanju

najave

27.08.2020.

Pogledajte trejler za fantasy o ljudskom sagorevanju

Nešto potpuno neobično stiže iz Awesomeness Films, a to je prvi tinejdžerski horor-fantasy o ljudskom sagorevanju!

U filmu Spontaneous, čija je premijera predviđena za 02.10. u SAD, glavne uloge tumače Katherine Langford (13 Reasons Why) i Charlie Plummer (Looking for Alaska). Reditelj-debitant ovog filma jeste Brian Duffield, koji je i napisao scenario po istoimenom bestseler romanu čiji je autor Aaron Starmer.

Kada učenici završne godine srednje škole počinju da iznenada sagorevaju, Mara (Katherine Langford) i Dylan (Charlie Plummer) nastoje da prežive u svetu u kom svaki trenutak može biti poslednji za njih. Između njih se razvije romantična veza, ali, pošto je neizvesno koliko će uopšte živeti, oni moraju da budu spremni da žive od danas do sutra...

Čini li vam se interesantno?

 

  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • JoxerTM
    eXtreme member
    27.08.2020. 11:40
    Prvi? Ma nemoj.
    Primjeri samo, vjerojatno ih ima još. To nisu "human combustion" sa (glupavim?) tinejdžerima?

    Što se pitanja o interesantnosti tiče, evo pogledao sam trailer.
    Ma čekaj, gdje je tu točno sagorjevanje? Pa to je eksplodiranje koje pokušava kopirati klasik Scanners, ali i to je poglupljeno pa više izgleda ko kolac u srce True Blood.

    Ne znam šta je odvratnije, Spielbergova sva djeca imaju IQ=87634285686458563 preseravanja ili ovo u traileru gdje su svi gluplji od najglupljeg čovjeka kojega ste ikad vidjeli.
    Romansa kažeš? Ja tamo u traileru ne vidim ikakvu kemiju. Igdje. Samo nekoliko dječurlije koja izgledaju "slatko", a pojma nemaju šta u tim kadrovima uopće traže.
    Stoga, ne, hvala.
    JoxerTM2020-08-27 11:50:29
;

{{message}}

{{item.title}}