Vince Vaughn u novoj horor-komediji

najave

13.09.2020.

Vince Vaughn u novoj horor-komediji

Trejler za novu horor-komediju Freaky u kojoj Vince Vaughn igra poremećenog serijskog ubicu, privukao je ogromnu pažnju ljubitelja žanra odmah po objavljivanju. Putem društvenih mreža javio se čak i Stephen King koji je napisao da bi Vaughnu trebalo dati "Oskara" samo na osnovu odgledanog trejlera.

A, o čemu se radi u filmu koji kao reditelj potpisuje već prilično žanrovski opredeljeni Christopher Landon (Happy Death Day 2UHappy Death DayScouts Guide to the Zombie ApocalypseParanormal Activity: The Marked OnesBurning Palms)

Nakon što dođe do zamene tela sa poremećenim serijskim ubicom, mlada devojka iz srednje škole ima 24 sata da se spasi, inače će zauvek ostati u njegovom telu...

Premijera filma očekuje se 13.11. ove godine.

Čini li se i vama sve ovo za "Oskara"?

 

 • Komentari (5)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • dzindzin16
  Active member
  16.09.2020. 21:11
  Vins Von, klasicni gumac za USA podrucje.Radi ono sto se tamo kupuje.Opet, prijatno sam iznenadjen sa par njegovih "novijih" filmova, gde je malo izasao iz klisea.Drugu sezonu TD, nisam gledao.Ovo svakako necu.
 • JoxerTM
  eXtreme member
  15.09.2020. 15:43
  Happy Death Day i Happy Death Day 2 U su timeloop filmovi.
  Trailer ni s jednim ni s drugim nema apsolutno nikakve veze, osim što ih je ignorantni autor trailera prikeljio samo on zna zašto. Valjda da podvali američkoj publici.
  Trailer zapravo sugerira body swap film.

 • beogradski
  eXtreme member
  15.09.2020. 15:36
  Inace trejler i deluje slicno filmovima Happy Death Day i Happy Death Day 2 U i to poprilicno