Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Tiffany Haddish i Nicolas Cage u novoj akcionoj komediji

najave

22.09.2020.

Tiffany Haddish i Nicolas Cage u novoj akcionoj komediji

Naziv novog filma jeste "The Unbearable Weight of Massive Talent", a snimaće se pod okriljem "Lionsgate". Tiffany Haddish biće vladina agentica koji se bore protiv najveće kriminalne organizacije u Evropi. Ona je ekscentrična buntovnica, dok je Nicholas Cage neka vrsta "samog sebe", glumac koji je mnogo obećavao, ali je sada na ivici finansijskog sloma, "jer je prihvatao da glumi u toliko mnogo niskobudžetnih filmova". On prihvata prihvata vladinu ponudu od milion dolara da prisustvuje rođendanskoj zabavi "super-obožavaoca", koji je, zapravo, član meksičkog kartela narko-dilera. Međutim, stvari kreću nepredviđenim tokom, pa je Cage prisiljen da se ponovo "uživi" u svoje najslavnije dane i likove koje je tumačio na filmskom platnu, kako bi spasio sebe i svoje najbliže.

Osim Haddish i Cagea, u filmu glume i Pedro Pascal (diler-obožavalac) i Sharon Horgan (Cageova bivša žena).

Reditelj filma jeste Tom Gormican, što će biti njegovo drugo ostvarenje, nakon 2014. godine i romantične komedije That Awkward Moment

Videćemo...

  • Komentari (2)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • beogradski
    eXtreme member
    22.09.2020. 14:14
    Ne znam ko je Tiffany Hadish a ni Sharon Horgan
  • JoxerTM
    eXtreme member
    22.09.2020. 12:16
    Gormican je bezvezan kao scenarist, a ni ispomoć mu tu nije bajna. Pogledat ću kad izađe jer će Cage u ovakvoj priči sigurno dati od sebe maksimum, ali nikakva čuda ne očekujem.
;

{{message}}

{{item.title}}