Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Pogledajte trejler za Monster Hunter & Milla Jovovich

najave

04.10.2020.

Pogledajte trejler za Monster Hunter & Milla Jovovich

Sony Pictures je upravo objavio prvi teaser za predstojeći SF-akcioni Monster Hunter, koji kao reditelj potpisuje Paul W.S. Anderson, a glavnu ulogu tumači Milla Jovovich. U pitanju je adaptacija istoimene popularne video-igre koju je napravio Capcom.

Iza našeg sveta nalazi se još jedan - onaj opasnih i moćnih monstruma. Kada neočekivana peščana oluja učini da se pukovnica Artemis (Milla Jovovich) i njena četa (T.I. Harris, Meagan Good, Diego Boneta) nađu u novom svetu, vojnici su šokirani saznanjem da su bića u ovom svetu otporna na njihove metke. U očajničkoj borbi za opstanak, oni sreću misterioznog Lovca (Tony Jaa), čije veštine omogućavaju da uvek budu jedan korak ispred monstruma. I dok Artemis i Lovac polako grade poverenje, ona otkriva da joj je novi saborac deo tima koga predvodi Admiral (Ron Perlman). Suočavajući se s ogromnom opasnosti koja može potpuni da uništi njihov svet, hrabri ratnici moraju zajedničkim snagama da poraze neprijatelja u presudnoj borbi...

Premijera filma predviđena je za poslednji mesec ove godine.

 

  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • adm1r
    Master translator
    07.10.2020. 09:36
    Naravno da neću propustiti film Mile Jovovich, ma kakav on bio. Upoznat sam sa igricom i odmah u startu ne očekujem da če biti vjerno ekranizovana. Još kad vidim Andersona koji je upropastio i Resident Evil, onda su mi očekivanja još manja. Doduše, Milu bih gledao i u 'Selo gori, a baba se češlja'.
;

{{message}}

{{item.title}}