Amy Adams i Glenn Close u novom filmu Rona Howarda

najave

14.10.2020.

Amy Adams i Glenn Close u novom filmu Rona Howarda

Prognoze kažu da će novi film Hillbilly Elegy koji potpisuje Ron Howard, biti jedan od velikih favorita u trci za predstojećeg "Oskara". 

Film je zasnovan na bestseler memoarima čiji je autor J.D. Vance, a predstavlja istraživanje pojma "američki san", kroz viziju tri generacije porodice iz Apalači planina, a ispričanu od strane najmlađeg člana porodice, studenta prava s Yale univerziteta prisiljenog da se vrati u rodni grad. Pratimo njegov kompleksni odnos s majkom Bev (Adams), koja se bori s zavisnošću. Potaknut uspomenama na svoju baku Mamaw (Close), izdržljivu i pametnu ženu koja ga je odgojila, J. D. mora da se suoči s teškim nasleđem koje nosi..."

Knjiga "Hillbilly Elegy: A Memoir of a Family and Culture in Crisis" objavljena je 2016. godine.

Kao i ostali Netflix-favoriti za "Oskara", Hillbilly Elegy biće pušten u limitiranu distribuciju, neposredno pre nego što bude dostupan putem streaming-servisa 24.11, neposredno pred nacionalni praznik - Dan zahvalnosti.

 

 • Komentari (2)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • Black Raven
  Translator
  15.10.2020. 16:00
  Posle 7 nominacija za Oskara redno je i da uzme jedan. Film sigurno neću gledati, ali mislim da će Glenn Close odigrati ulogu za Oskara.
 • beogradski
  eXtreme member
  15.10.2020. 14:55
  Glenn Close je odlicna glumica