Nakon Deppa Mikkelsen

novosti

11.11.2020.

Nakon Deppa Mikkelsen

Nakon što je najavio da više neće učestvovati u snimanju filmova franšize započete s Fantastic Beasts and Where to Find Them, a nastavljene s Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, došlo je vreme da se nađe zamena za Johnnyja Deppa u ulozi Gellerta Grindelwalda. I, nije se dugo čekalo - čelnici Warner Bros već su stupili u kontakt s čovekom koji bi trebalo da ga zameni, a to je niko drugi do - Mads Mikkelsen!

Prvobitni, treći nastavak ove franšize trebalo je da premijerno bude prikazan 12.11. sledeće godine, ali je zbog poznate pandemije i onoga što je učinila velikim filmovima, premijera odložena za leto 2022. godine. Međutim, izvesno je da će film biti snimljen kad-tad, pošto glavni glumci Eddie Redmayne i Jude Law već uveliko rade na njemu. 

Zanimljivo je da je i Johnny Depp počeo s snimanjem trećeg dela, ali ga je napustio posle prvog dana, nakon što je "zamoljen" da to uradi zbog negativnog publiciteta i osuđujuće presude usled optužbi za nasilje u braku od strane Amber Heard.

Reditelj i trećeg nastavka ove popularne franšize biće David Yates. Baš kao i u slučaju prethodna dva filma, a isto će biti slučaj i za sledeća dva ugovorena - Fantastic Beasts and Where to Find Them 4 Fantastic Beasts and Where to Find Them 5.

 • Komentari (2)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • Black Raven
  Translator
  13.11.2020. 23:09
  Prvi deo filma odličan, drugi smor... a Džoni Dep i nije odigrao na vrhunskom nivou. Možda je zamena glumca dobra i za Džoni Depa i za ovaj serijal. Mads Mikkelsen je vrhunski glumac kao i Dep, i nije šteta što će glumiti u ovom filmu. Ako su mogli platiti Depa, onda će i Mads Mikkelsen izvući dobru nadnicu.
 • beogradski
  eXtreme member
  11.11.2020. 18:34
  Nisam gledao pomenuti film niti planiram ali u naslovu valjda nakon Deppa a ne Pitta ) Inace steta gde Mads Mikkelsen glumi