Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Snimaće se potpuno novi "The Pink Panther"

najave

20.11.2020.

Snimaće se potpuno novi "The Pink Panther"

Vest stiže iz MGM. U pripremi je nešto potpuno novo - film "The Pink Panther", ali ne nastavak uspešnih komedija kao što su bile The Pink Panther i nastavak The Pink Panther 2 ili oni još raniji filmovi u kojima je briljirao Peter Sellers.

Novi film će režirati Jeff Fowler (Sonic the Hedgehog), a on će biti kombinacija igranog i animiranog, zasnovanog na omiljenom liku koga je stvorio Blake Edwards. Da sve bude još zagonetnije - još uvek nema detalja o scenariju, ali je poznato da će se u filmu naći i Inspector Clouseau. Tačnije, nakon što doživi traumu poznatom inspektoru počinje da se priviđa novi imaginarni prijatelj - lično Pink Panter.

Zvuči vam zanimljivo? 

 

 

  • Komentari (4)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Black Raven
    Translator
    22.11.2020. 21:51
    Da li je moguće da u Holivudu ne postoji sposobna osoba koja može izmisliti neki novi serijal. Ma kakav Jeff Fowler , on je samo Sonica režirao. Ko će napisati scenario... Ko će glumiti inspktora Kluzoa... Nema više kvalitetnih glumaca za tu ulogu... Ovo će da bude neka glupost od filma.
  • kadetoni
    Moderator
    20.11.2020. 21:39
    [QUOTE=JoxerTM]Što se mene tiče, nek' komotno odjebu u troskoku.[/QUOTE]
    ... i to s preponama... što se mene tiče. 
    Ja to gledat neću.
  • skajler
    Master translator
    20.11.2020. 21:37
    Ne, bez Blejka Edvardsa, Pitera Selersa i Berta Kvuka to apsolutno, ali apsolutno nije vredno ni pokušavati. Krajnje realno... 
;

{{message}}

{{item.title}}