Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Zvezda "Aliena" u natprirodnom trileru

najave

15.12.2020.

Zvezda "Aliena" u natprirodnom trileru

Sećate li se kako je Veronica Cartwright glumila u remek-delu SF žanra - Alien? Od tada do danas snimila je mnoge filmove, u svom portfoliju ima i još jedan žanrovski klasik Invasion of the Body Snatchers, glumivši ukupno u više od 150 ostvarenja. Ipak, sledeći projekat mogao bi da bude veoma interesantan, jer je odabrana za naslovnu ulogu u natprirodnom trileru "How to Talk with Spirits", zasnovanom na istoimenoj knjizi medijuma June Ahern, u kojoj su opisani njeni stvarni doživljaji.

Reditelj ovog filma nezavisne produkcije biće Quentin Lee, a u centru pažnje biće zbivanja oko pomenute žene-medijuma koja pomaže policiji San Franciska u nastojanju da pronađe nestale ljude. Između ostalog, ona treba da reši i ubistvo ćerke klijenta čiji se duh vraća i pohodi voljene...

"Veoma sam uzbuđena što ću glumiti June Ahern", izjavila je Cartwright. "Razgovarajući sa June, koja je živa i zdrava, rekla mi je da ne samo da je videla incident, nego je osetila i emociju osobe koja je ubijena. Prihvatila sam izazov...".

Čekamo da vidimo šta će od svega da ispadne...

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}