Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Snimaće se "Ready Player Two"

najave

27.12.2020.

Snimaće se "Ready Player Two"

Steven Spielberg ne miruje. Nakon uspeha koji je postigao s Ready Player One, sada je u razvoju i nastavak - "Ready Player Two"!

Istina, projekat je tek u ranoj fazi nastanka, tako da se ne može ni pretpostaviti kada bismo mogli da prisustvujemo i premijernoj projekciji. Naravo, glavni krivac za "nepredviđenost rokova" jeste aktuelna svetska pandemija i posledice koje je ostavili i još uvek ostavlja na filmsku industriju.

Scenarista Ernest Cline saopštio je detalje sinopsisa svog romana "Ready Player Two", objavljenog 2020. godine, po kome će se i snimati novi film:

“Nekoliko dana nakon pobede na takmičenju OASIS, Wade Watts otkriva nešto što će sve promeniti. U pripremi je novo tehnološko čudo koje će biti hiljadu puta "zaraznije" nego sve što je OASIS do sada napravio. Pobedniku u novoj igrici nudi se misteriozna nagrada. A, tu je i neočekivani, nemoguće snažan i opasni novi rival, spreman da ubije milione da bi dobio ono što želi. Wadeov život i budućnost OASIS ponovo su na kocki, ali ovog puta i sudbina čovečanstva takođe visi o koncu."

Prvi film zaradio je impresivnih 582,8 milion dolara od svetske distribucije, a snimljen je za budžet od 175 miliona dolara. 

  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • JoxerTM
    eXtreme member
    27.12.2020. 17:16
    Mora li baš svako smeće imati nastavak. Prvi je bio toliko gnjil da ne može bit gnjilji.
;

{{message}}

{{item.title}}