Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Akcioni najgledaniji u Kini

box office

28.12.2020.

Akcioni najgledaniji u Kini

Akcioni film Chak dan juen ga 2 najgledaniji je film u najmnogoljudijoj zemlji sveta, zaradivši 51,4 milion dolara za samo dva dana prikazivanja. Premijera ovog ostvarenja bila je 24.12. kada je zarađeno 28,6 miliona dolara, što je više nego što je, recimo, Wonder Woman 1984 zaradila otkako se prikazuje, od 18.12. - 23 miliona dolara.

Bomba je eksplodirala tokom policijske akcije i Poon Shing-Fung je izgubio nogu. Nakon toga, odlučio je da napusti policijsku službu. Tri godine kasnije, Poon je okrivljen da je on osmislio seriju bombaških napada koji su se u međuvremenu desili. Zbog amnezije Poon se gotovo ničega ne seća. Prinuđen je da beži, da bi dokazao nevinost. U međuvremenu, nad Hong Kongom se nadvila opasnost od terorističke organizacije koja želi da uništi sve najvrednije u gradu. Poon je ključna osoba koja stoji između policije i kriminalaca, a koja može da spase ili uništi milione života...

Reditelj ovog filma, koji je svojevrstan nastavak Chak dan juen ga iz 2017. godine, jeste Herman Yau, jedan od najangažovanijih kineskih reditelja (horor Always Be with You, epidemijsko-kriminalistički Jai mat tse moon, borilački Yip Man: Jung gik yat jin...)

  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • JoxerTM
    eXtreme member
    28.12.2020. 16:03
    Andy Lau na plakatu = to se gleda.
;

{{message}}

{{item.title}}