Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Istiniti film o majci koja kreće u rat protiv kartela

najave

02.01.2021.

Istiniti film o majci koja kreće u rat protiv kartela

"Blumhouse Productions" dobila je prava na ekranizaciju novinskog članka objavljenog u "New York Times", o majci koja je krenula da osveti svoju ćerku nastradalu od strane moćnog meksičkog kartela. Naziv teksta jeste "She Stalked Her Daughter's Killers Across Mexico, One by One", a u njemu je opisana borba Miriam Rodriguez protiv pripadnika bande koja je ubila njenu ćerku. Izneverena od vlasti, Miriam je odlučila da uzme pravdu u svoje ruke i krenula u lov na ubice, jednog po jednog, kroz Meksiko.

Ovaj tekst objavljen je 15.12. u novinama, a odmah zatim postao je i predmet interesovanja filmadžija koji bi po njemu želeli da snime film. Miriam Rodriguez imala je 56 godina kada je nestala njena ćerka Karen Alejandra Salinas Rodríguez. Nakon nedelja grozničave potrage, usledili su i pozivi da se plati otkup za nestalu ćerku, ali, uprkos ispunjenju zahteva, ona je pronađena mrtva na napuštenom ranču 2014. godine. Izneverena od strane organa vlasti, sledeće tri godine majka Rodriguez provela je u nastojanju da sama pronađe ubice. Prerušena i koristeći različite identitete, uspela je u svom naumu, čime je pred lice pravde privela 10 kriminalaca.

Za sada nema informacija o tome kada bi moglo da počne snimanje ovog filma, kao ni o tome koja bi glumica mogla da tumači naslovnu ulogu.

 
  • Komentari (3)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • zorang
    member
    03.01.2021. 20:16
    Po istinitom je događaju, samo me interesuje da li će i kraj biti isti...
    Miriam Rodriguez je ubijena u svojoj kući 2017-te. Šta mislite zašto...
    Ubica nije nađen.
  • Danilo-Naissus
    Junior moderator
    02.01.2021. 17:35
    Video sam ovu vest i deluje mi kao "nije se nikada desilo". :)

    2014. a onda su se setili nje 6 godina kasnije.... a tema osvete je stara filmska tema.... e, sada koliko je bilo mama osvetnica....

    Džodi Foster se svetila random zbog sebe... solidan filmić.... (npr)
    A Mother's Revenge (1993) npr.
    Peppermint... npr. (2018) koji nisam gledao... još... mada 6,5 ne obećava...

    Five years after her husband and daughter are killed in a senseless act of violence, a woman comes back from self-imposed exile to seek revenge against those responsible and the system that let them go free. Danilo-Naissus2021-01-02 17:43:04
  • beogradski
    eXtreme member
    02.01.2021. 16:45
    Ne znam ko mi pada na pamet ali na prvu etoo Jennifer Lopez ili Eva Mendes ili ponajpre Selma Hayek
;

{{message}}

{{item.title}}