LjubicaSP ČESTITAMO NA 1000+ PREVODA!!!

blogovi

31.01.2021.

LjubicaSP ČESTITAMO NA 1000+ PREVODA!!!

Još jedan član foruma, u ovom slučaju to je članica, moderator LjubicaSP, svojim radom i brojnim prevodima, pridružila se TRANSLATOR LEGENDAMA.

Posebna nam je čast zbog ove objave jer je u pitanju jedna od pravih legendi našeg sajta. Svojom posvećenošću i nadasve znanjem, godinama učestvuje u zajedničkim nastojanjima da ovo mesto bude najbolje u onome čime se bavi. Teško je razdvojiti ili naglasiti neku od njenih zasluga jer su sve podjednako važne, koliko samom sajtu tako i ljudima oko nje. Pored maestralnog prevođenja (najčešće dokumentarnih filmova i serija, kao i ruske kinematografije), mora se pomenuti i njena nesebična volja da svoje znanje podeli sa svima koji su voljni da se oprobaju u ovom zanatu.
Ljubo, od srca ti hvala na tvojim dostignućima. ❤️

 • Komentari (66)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • Dragan Avdic
  Junior translator
  01.04.2021. 21:38
  "Ljubo, od srca ti hvala na tvojim dostignućima. ❤️". Baš tako. Devojka mi je kad god je trebalo pomagala i više nego što treba i da kažem nekako ona je zaslužna za moj ulazak u svet prevođenja. Prve upute, savete, kritike sam dobijao upravo od nje i naravno sve sam prihvatio. Verujem da nije bilo nje i tog truda oko novih prevodilaca, barem u mom slučaju, verovatno da se ne bih upuštao u svet prevođenja jer ne bi imao koga da me uputi. Mogu pisati još 1000 reči hvale i empatije prema Ljubici, samo bih rekao: Pošto ne volim da se zahvaljujem ljudima, jer hvale je dostojan samo Bog, ali ću reči bolje reči od "Hvala ti", a to su Bog te nagradio za sav trud, posvećenost i na kraju, najvažnije, ljudskost i neiskvarenu dušu, jer malo je takvih koji hoće da podele svoje znanje. Znam samo da ću doživotno pamtiti jednu Ljubicu koja je zaslužna za moj, hajde da kažem hobi prevođenjja i ulazak u tu priču. ❤️❤️❤️
 • maca_ns
  member
  21.03.2021. 23:35
  Честитам на изванредним преводима, писмености, издржљивости и посвећености!
 • puppet_master
  eXtreme member
  21.03.2021. 12:33
  Čestitke, Ljubo 🍰