Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Oficijalni trailer za Blade Runner 2049

najave

09.05.2017.

Oficijalni trailer za Blade Runner 2049

Trailer za drugi deo Ridley Scott-ovog sci-fi klasika Blade Runner iz 1982 je konačno stigao i samo produbljuje enigmatičan pogled na svet koji ćemo imati prilike da istražimo prilikom gledanja Blade Runner 2049

Potvrđeno je da je radnja Blade Runner 2049 postavljena 30 godina nakon prethodnog filma i fokusira se na LAPD službenika, Blade Runnera K, kog glumi Ryan Gosling i njegovu poteru za Rickom Deckardom (Harrison Ford), legendarnog lovca na "replikante", koji se vodi kao nestao.

Na pitanje "zašto" "K" pokušava da pronađe Deckarda nemamo odgovor, ali pretpostavlja se da je baš njegov lik presudan za stabilnost futurističkog Los Anđelesa, koji u Villeneuve-im očima izgleda mnogo živopisnije i šljaštavije od dark i film-noir Los Anđelesa koji smo gledali u Scott-ovom Blade Runner.

Od ostatka glumačke ekipe imaćemo prilike da gledamo i Robin Wright (House of Cards), Jared Leto (Suicide Squad), Dave Bautista (Guardians of the Galaxy Vol. 2), Mackenzie Davis (The Martian) i druge.  

Nadamo se da će u ovom filmu biti razrešeno pitanje da li je Rick Deckard zapravo replikant ili ne! 

Premijera je zakazana za 6. oktobar.

 • Komentari (3)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • Che.
  member
  09.05.2017. 12:27
  Sinna ne verujem da ce biti ista muzika jer nije isti stil Scott je neprevazidjen sto se tice tog mracnog stila, a kontam da ce film biti vise kao pop future nego dark future; bar iz trailera koliko je moglo da se pretpostavi.
 • sinna
  eXtreme member
  09.05.2017. 11:36
  Krivo napisao:Samo da ispadne... Trebao sam napisati : Samo da ne ispadne...
 • sinna
  eXtreme member
  09.05.2017. 11:34
  Samo da ispadne kao karikatura originalnog Blade Runner-a.Mislim nastavak na originalnu priču pa neka glupost od samih CGI geekova.Po traileru se neda ništa pretpostaviti o kvaliteti priče i radnje,držim fige.P.S. hoće li muzika biti vrhunska kao i u originalu (Vangelis je kralj skladanja)?
;

{{message}}

{{item.title}}