Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Snimaće se i serija reboot "True Lies"

najave

12.02.2021.

Snimaće se i serija reboot "True Lies"

CBS je najavio da će se snmati pilot-epizoda nove serije, svojevrsne reboot varijante igranog filma True Lies iz 1994. godine u kome su glavne uloge tumačili Jamie Lee Curtis i Arnold Schwarzenegger.

Reditelj originalnog filma James Cameron ovoga puta biće izvršni producent, dok je za režiju ovaj put odgovoran McG (The Babysitter: Killer QueenRim of the World3 Days to KillThis Means WarTerminator SalvationWe Are MarshallCharlie's Angels: Full Throttle)

Pilot-epizoda imaće isti koncept kao i film. Šokirana otkrićem da je njen nežni i neugledni suprug, kompjuterski konsultant, obučeni međunarodni špijun, neostvarena domaćica iz predgrađa stupa u život ispunjen opasnostima i avanturama, kada je regrutovana da zajedno s mužem spasi svet, a ujedno i pokušavaju da revitalizuju svoj posrnuli brak.

Ovaj film je snimljen za budžet od 115 miliona dolara, a zaradio je skoro 379 miliona dolara od svetske distribucije. Može li najavljena serija da ponovi uspeh?

  • Komentari (5)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • JoxerTM
    eXtreme member
    13.02.2021. 17:10
    Je, ta mi serija prdi na disku već stoljećima i nemam kad je pogledat, a svi su je nahvalili.
    Doć će na red nekad ko i sve druge.

    Galactica je bila serija izvorno i rebootana je kasnije. Nije bio film pa da su od njega išli razvlakušu radit ko Sniper ili Taken.
  • baho
    Senior translator
    13.02.2021. 03:27
    Naravno da će tražiti... LOL

    A meni je to s recikliranjem glupo. Zato se, recimo, nikad nisam odlučio da gledam seriju 12 majmuna, iako je ljudi manje-više hvale. Što se mene tiče, sve je rečeno filmom, ali ostavljam mogućnost da se nekom svidi (što je očito tu slučaj). S druge strane, trenutno mi pada BSG, kao remake serije, za koji bi prosto bilo šteta da nije urađen. Sigurno bih mogao naći još nešto dobro, ali trenutno mi ne pada na pamet.
    Kako god, fol je da remake ili nadogradnja ima nekog smisla, a nije samo remake radi remakea.
  • JoxerTM
    eXtreme member
    12.02.2021. 19:32
    U pitanju je stil pisanja.
    Nema nervoze.
    To što ti smatraš da je glupost je pohvalno.
    Sad je samo pitanje hoće li se kad serija izađe kačiti o rep muzičke želje u "tražim titlove za serije" temi. Tongue

;

{{message}}

{{item.title}}