"Truth Seekers" otkazan posle samo jedne sezone

novosti

16.02.2021.

"Truth Seekers" otkazan posle samo jedne sezone

Sudbina nekih "projekata" zaista je neumoljiva. Najnovija informacija te vrste glasi - Fantasy-humoristična serija Truth Seekers, snimana za "Amazon" otkazana je posle samo jedne sezone.

Tužnu vest za (malobrojne?) fanove (ako ih uopšte ima?) podelio je preko društvenih mreža Nick Frost, autor serije. Svoj post kasnije je obrisao...

“Tužno, Truth Seekers neće se vraćati za drugu sezonu. To je snažan udarac u 'onu stvar' za mene. Zaista smo uložili sve što smo mogli u seriju - naša srca i duše, a i krv, u nakim slučajevima - i zaista je tužno što se nećemo vratiti. To je sramota. Mislim da smo imali mnoge lepe priče o duhovima da ispričamo, a one će sad ostati neispričane. Ako ste voleli šou, hvala vam. Zaista cenim vašu podršku. Ako niste voleli seriju, da li ste sada srećni? Da li ste srećni?"

Osim Frosta, u seriji su glumili i Simon Pegg (koji je i ko-autor), Malcolm McDowell, Emma D’Arcy...

Serija je, inače, imala osam epizoda, a govorila je o ekipi istraživača paranormalnih pojava koja posećuje "posednute" lokacije širom Velike Britanije i tamo, svojim aparatima "ručne izrade" uništava duhove, a o svojim doživljajima izveštava preko vlastitog online kanala. 

Da li ste gledali ovu seriju?

 • Komentari (6)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • 17.02.2021. 23:00
  Serija je bila odlicna.Bas u fazonu Frosta i Pegga...Ljudi imaju specifican humor i odlican su tandem...Steta!!!
 • memich
  Translator
  17.02.2021. 16:47
  Odgledao sam nešto više od pola, bilo je poprilično dosadno, nezanimljivo, humora nema ni na mapi.
 • Danis88
  member
  16.02.2021. 21:19
  nick frost je sjajan glumac, ovu seriju je sam i napisao i rezisirao.. ja sam je pregledao, nije losa, steta sto nece bit 2 sezon