Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Emma Stone kao Cruella de Vil

najave

17.02.2021.

Emma Stone kao Cruella de Vil

Za peti mesec ove godine "Disney" je spremio film Cruella, u kome će glavnu ulogu tumačiti Emma Stone, a sada je objavljen i trejler.

U Londonu, 70-tih godina prošlog veka, usred punk-rock revolucije, mlada Estella odlučna je da uspe u nameri da postane vrhunska modna dizajnerka. Ona se sprijateljuje sa parom mladih lopova, s kojim gradi poseban odnos uzajamnog poštovanja. Jednog dana, Estelin njuh za modu upada u oči baronici fon Helman, ekstravagantnoj modnoj legendi. Njihova veza prouzrokovaće da Estela krene "tamnom stranom" i postane zla i osvetoljubiva Cruella de Vil.

Reditelj filma jeste iskusni Craig Gillespie (I, TonyaThe Finest HoursMillion Dollar ArmFright NightLars and the Real GirlMr. Woodcock), pa se može očekivati dobra zabava. Osim Stone, u filmu glume i Emma Thompson i Mark Strong

Premijera filma zakazana je za 28.05. ove godine, ali za sada nije objavljeno da li i na velikim platnima ili samo na Disney+ kanalu.

  • Komentari (3)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Hogar Strašni
    Administrator
    18.02.2021. 21:55
    [QUOTE=JoxerTM]Čekaj... Pored žive i zdrave Helen Bonham Carter koja jede transformacije za doručak, Ne kažem da je Emma Stone loša, ali dajte ljudi. Doduše moguće je da HBC jednostavno ne želi (više) raditi za Disney.[/QUOTE]Ili možda zato što Helena Bonam Karter ima 54 godine, a ovo bi trebalo da bude priča o mladoj verziji tog lika.
  • CSInvestigator
    Translator
    18.02.2021. 00:19
    Mene je Ema podsetila u trejleru na Evu Grin smile_and_wave
  • JoxerTM
    eXtreme member
    17.02.2021. 22:01
    Čekaj... Pored žive i zdrave Helen Bonham Carter koja jede transformacije za doručak, Ne kažem da je Emma Stone loša, ali dajte ljudi. Doduše moguće je da HBC jednostavno ne želi (više) raditi za Disney.
;

{{message}}

{{item.title}}