Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Uskoro i serija po poznatom švedskom hororu

najave

16.03.2021.

Uskoro i serija po poznatom švedskom hororu

Showtime je naručio pilot-epizodu serije "Let the Right One In" zasnovane na švedskoh hororu Låt den rätte komma in iz 2008. godine, odnosno njegovoj istoimenoj književnoj verziji iz 2004. godine. 

Glavnu ulogu u seriji tumačiče Demián Bichir (Chaos Walking, The Hateful Eight), dok će pilot-epizodu režirati Seith Mann, iskusni TV-stvaralac.

Serija će govoriti o ocu i njegovoj 12-godišnjoj ćerki, čiji se životi totalno menjaju kada tinejdžerka postane - vampirica! Zaključana s 12 godina, možda i zauvek, Eleanor sme da izlazi napolje samo noću, dok Mark čini sve što je u njegovoj moći da joj obezbedi minimalne količine ljudske krvi koje su joj potrebne da bi mogla uopšte da živi...

Autor originalnog romana jeste John Ajvide Lindqvist, a on je brzo postao svetski bestseler. Švedski film koji je usledio takođe je priznat od strane kritike i publike, a postao je neka vrsta kultnog. To je uslovilo da 2010. godine i Amerikanci snime svoju verziju - Let Me In, koja je, takođe, bilo prilično zapažena.

 

  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • JoxerTM
    eXtreme member
    16.03.2021. 18:27
    Isusmater.
;

{{message}}

{{item.title}}