Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Timothée Chalamet kao Willy Wonka

najave

25.05.2021.

Timothée Chalamet kao Willy Wonka

Timothee Chalamet, aka Paul Atreides iz Dune: Part One, tumačiće glavnu ulogu u novom filmu-mjuziklu "Wonka" , čija se premijera očekuje 2023. godine.

Film će biti snimljen u produkciji Warner Bros. 

Iako detalji zapleta nisu poznati, pretpostavlja se da će on govoriti o usponu čoveka koji je postao svojevrstan "car čokolade". Predstavnik Chalameta za medije potvrdio je da će njegov pulen, pored glume i pevati i plesati u predstojećem filmu.

Da podsetimo, popularna dečja knjiga "Charlie and the Chocolate Factory", čiji je autor Roald Dahl, govori o siromašnom momku po imenu Charlie Bucket, koji dobija nagradni obilazak strogo čuvane fabrike čokolade koju vodi misteriozni Willy Wonka. Pošto se radnja novog filma dešava u vremenu pre nego što je fabrika otvorena, Charlie se neće pojaviti u ovom ostvarenju...

Godine 1971. Gene Wilder je tumačio glavnu ulogu u filmuWilly Wonka & the Chocolate Factory, a Johnny Depp je bio vlasnik inkriminisane fabrike slatkiša u verziji iz 2005. godine - Charlie and the Chocolate Factory - koju je režirao Tim Burton.

Reditelj novog filma biće Paul King, poznat po filmovima PaddingtonPaddington 2.

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}