Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

"Army of the Dead" obara sve rekorde

novosti

01.06.2021.

"Army of the Dead" obara sve rekorde

Zack Snyder je ponovo napravio film o kome svi pričaju. I, ne samo da pričaju, već ga i gledaju - Army of the Dead! Naime, Netflix je saopštio da je ovo, pa moglo bi se reći kontroverzno ostvarenje, do sada videlo 72 miliona domaćinstava, što je apsolutni rekord po gledanosti, jer, treba imati u vidu da je premijera bila pre samo četiri nedelje!

Da podsetimo, ova neobična zombi-atrakcija govori o grupi plaćenika koji u Las Vegasu nameravaju da izvedu najveći ikad pokušanu pljačku, i to dok je u toku zombi-epidemija!

Glavne uloge tumače Dave Bautista, Ella Purnell, Omari Hardwick, Ana de la Reguera, Theo Rossi, Matthias Schweighöfer, Nora Arnezeder, Hiroyuki Sanada, Tig Notaro, Raúl Castillo, Huma Qureshi, Garret Dillahunt...

Ovakav uspeh naterao je čelnike da već razmišljaju o snimanju nastavka, a i sam Snyder je raspoložen da se prihvati tog posla. Takođe, u "procesu proizvodnje" je i nekoliko prequela tkz "Army of Dead univerzuma", pa tako Matthias Schweighöfer reprizira svoju ulogu u kojoj je bio Ludwig Dieter u filmu "Army of Thieves", a u kome glume i Nathalie Emmanuel, Guz Khan, Ruby O. Fee i Stuart Martin. Priča ovog filma smeštena je pre događaja iz Army of the Dead, tokom ranih dana zombi-kataklizme. Reditelj ovog filma biće baš Schweighöfer.

  • Komentari (3)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • robi75
    member
    28.06.2021. 23:42
    Zasto kontrovezno?
  • 05.06.2021. 22:20
    Nista narocito,ponavljanje istih zombi filmova.Glup film i vec videno.
  • Armando Sain
    Banned user
    02.06.2021. 12:07
    Ja vece smece nisam pogledao zadnjih 10g
;

{{message}}

{{item.title}}