Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
How to talk to girls at parties: tizeri su spremni!

najave

19.05.2017.

How to talk to girls at parties: tizeri su spremni!

Prvi tizeri filmskih adaptacija Neil Gaimanove kratke priče How to Talk to Girls at Parties su konačno stigli, a glavne uloge imaju Nicole Kidman i Elle Fanning.

How to Talk to Girls at Parties je film čija je radnja smeštena u pregrađa Londona 70' godina prošlog veka tj u doba zlatnog panka, Sex Pistolsa, iscepanih farki i "čirokana". Radnja prati mladog Enn-a (Alex Sharp) koji se sprema za prominentnu pank žurku koju organizuje lokalna punk starleta Queen Boadicea (Nicole Kidman The Others, Eyes Wide Shut). Na toj žurci Enn upoznaje prelepu, mladu, misterioznu devojku po imenu Zan (Elle Fanning Maleficent, The Neon Demon) koja se čini kao da je sa neke druge planete, što zapravo i jeste. Upravo o tome i govore sledeći tizeri koje imate prilike da pogledate na linkovima ispod.

Elle Fanning Instagram Tizer

Neil Gaiman Instagram Tizer

John Cameron Mitchell Instagram Tizer

Film istražuje i prikazuje scene i koncepte fizičke, emocionalne i spiritualne transformacije kroz kontekste sex-a, droge i anti-kulturološkog roka i panka. 

Još uvek se ne zna kada će biti svetska premijera filma pošto se film premijerno prikazuje na festivalu u Kanu, pa sve zavisi od toga kako će biti prihvaćen od strane sudije i publike tamo.

 

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}