Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Dolph Lundgren i Frank Grillo u ratnom podmoničarskom

najave

24.06.2021.

Dolph Lundgren i Frank Grillo u ratnom podmoničarskom

Dolph Lundgren i Frank Grillo glumiće glavne uloge u novom ratnom filmu "Operation Seawolf", u kome će se zaplet ticati čuvenih nemačkih podmornica. Reditelj filma biće Steven Luke, koji iza sebe već ima dovoljno iskustva s takozvanim ratnim filmovima B kategorije. I prethodni film mu je bio takav - Battle of the Bulge: Winter War iz 2020. godine, u kome su glavne uloge tumačili Tom Berenger i Billy Zane.

Radnja filma "Operation Seawolf" dešava se poslednjih dana Drugog svetskog rata, kada Nemci, očajnički željni bilo kakvog uspeha protiv Saveznika, šalju svoju poslednju podmornicu na ultimativnu misiju - da se probije do Njujorka i napadne Amerikance na njihovoj teritoriji.

Premijera filma predviđena je za 2022. godinu.

  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Black Raven
    Translator
    26.06.2021. 01:19
    Stiven Luk je katastrofalno loš režiser, 3 filma-3promašaja. Ni Tom Berindžer mu nije podigao rejting (igrao u 2 od 3 filma), pa neće uspeti ni sa propalim Lundgrenom da se spasi. Za Grila nemam mnogo šta reći, očajan glumac, ali takav će i ovaj film biti. Više me zanima kako će očajni Grilo odigrati protiv Don Jena u filmu "The Father" koji režira Tommy Wirkola (Dead Snow, Dead Snow 2, Hansel & Gretel: Witch Hunters,,,). Film "Operation Seawolf" ću verovatno pogledati, ali očekujem loš fim, mada nadam se da grešim i da će napokon Stiven Luk napraviti kvalitetan film.
;

{{message}}

{{item.title}}