Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Šokantno otkazivanje "Lovecraft Country"

novosti

04.07.2021.

Šokantno otkazivanje "Lovecraft Country"

Veliko razočaranje za ljubitelje ove horor serije, pre svih fanove onoga što je napisao H.P. Lovecraft. Naime, HBO je zvanično saopštio da neće biti druge sezone serije Lovecraft Country!

Poslednja epizoda prve sezone emitovana je u desetom mesecu 2020. godine, i od tada se priča da budžet nije opravdan, to jest da su producentska ulaganja bila mnogo veća nego što se isplatilo. Takođe, u prvoj sezoni prikazana je većina materijala iz istoimenog romana koji je napisao Matt Ruff (spojler - i značajan broj glavnih likova je - poginuo). Ipak, druga sezona bila je najavljena, a glumci poput Jonathan Majors i Jurnee Smollett najavili su i da su "prearanžirali" svoje rasporede, kako bi mogli da snime i drugu sezonu. A, čak je i sam kraj prve sezone tako bio prekomponovan da su ostali "otvoreni" mnogi "podzapleti", koji bi se mogli eksploatisati u drugoj sezoni.

Malo nade da će se druga sezona, ipak, snimati, dala je "showrunnerka" Misha Green, koja na svojim nalozima na društvenim mrežama uveliko šalje postove vezane za dešavanja u drugoj sezoni Lovecraft Country. Po njoj, podnaslov druge sezone biće “Lovecraft Country: Supremacy”, a dešavaće se u "Samostalnim Američkim Državama", zemlji podeljenoj na "Tribal Nations of the West", "Whitelands", "New Negro Republic", i "Jefferson Commonwealth". Teritorijom "Belih ljudi", potpuno gospodare zombiji, ali su oni "omeđeni" zajedničkom akcijom zvaničnika ostala tri regiona... 

Ostaje da vidimo da li se, ipak, može bez HBO?

 

  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • JoxerTM
    eXtreme member
    04.07.2021. 14:03
    Nije šokantno kad se pročita tvoj treći pasus.
;

{{message}}

{{item.title}}