Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Trijumf "Normal People"

novosti

05.07.2021.

Trijumf "Normal People"

Serija Normal People pobedila je u čak devet kategorija na tradionalnoj dodeli nagrada za najbolja irska TV i filmska ostvarenja u prethodnoj godini.

U centru zbivanja ove serije snimane pod pokroviteljstvom "Hulu" nalazi se burna veza izmeđa Konela, tinejdžera iz radničke klase, i bogate Marijane u malom gradu u Irskoj. Konel je popularan, zgodan i veoma inteligentan, a dok je Marijana mnogima odbojna, ali i pametna devojka. Konelova majka radi kao čistačica kod Marijanine.

Serija je dobila nagrade u kategorijama: drama, režiser (Lenny Abrahamson), scenario (Sally Rooney), glumac (Paul Mescal), glumica u sporednoj ulozi (Sarah Greene), glumac u sporednoj ulozi (Fionn O’Shea), fotografija (Kate McCullough), produkcija (Lucy van Lonkhuyzen) i zvuk (Steve Fanagan, Niall Brady i Niall O Sullivan).

Ujedno, nagradu za najbolji irski film dobio je animirani WolfWalkers.

 

 

  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • JoxerTM
    eXtreme member
    05.07.2021. 16:31
    [quote]Konel je popularan, zgodan i veoma inteligentan, a dok je Marijana mnogima odbojna, ali i pametna devojka.[/quote] Na toj slici niti je on zgodan, niti je ona odbojna. Da nisi nešto pomiješao? :)
;

{{message}}

{{item.title}}