Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Objavljen trejler za avanturističku seriju sa Colinom Farrellom

09.07.2021.

Objavljen trejler za avanturističku seriju sa Colinom Farrellom

Objavljen je trejler za avanturističku seriju The North Water u kojoj glavnu ulogu tumači Colin Farrell, a snimanu u produkciji AMC.

Patrick Sumner je osramoćeni i ražalovani vojni hirurg, koji se ukrcava na brod kao član arktičke ekspedicije koja kreće u lov na kitove. Na plovidbi je i Henry Drax, okrutni nemoralni harpunista. Nadajući se da će pobeći užasima prošlosti, Sumner se nađe na sudbonosnom putovanju s ubilačkim psihopatom. U potrazi za iskupljenjem, njegova priča postaje svedočanstvo o borbi za opstankom u pustošima Arktika...

Prva, od ukupno pet epizoda serije, predviđena je za emitovanje 22. ovog meseca.

  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • JoxerTM
    eXtreme member
    09.07.2021. 15:56
    Istoimenu knjigu napisao je Ian McGuire i serija je prema njoj.

    Knjiga međutim ne počinje s nekakvim osramoćenim likom, nego harpunist koji lovi kitove siluje 12godišnjeg dječaka.
    Kako inače posjećuje javne kuće nitko ne sumnja da je on pedofil, nego sumnja pada na lika o kojem se šuška da je peder.

    Mene ta serija puno ne zanima, ali će sigurno biti poučna, da ne pišem sad imena političara koji se prosipaju u zadnje vrijeme debilnim izjavama, poučna onima koji namjerno ne razlikuju pedofiliju i LGBT.

    Da ne ispadne da je knjiga nekakav detektivski roman, nije, samo opisuje kakav se sve šljam zapošljavao na brodovima kitolovcima.JoxerTM2021-07-09 16:01:19
;

{{message}}

{{item.title}}