Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Indijski akcioni triler najgledaniji

novosti

04.09.2021.

Indijski akcioni triler najgledaniji

Indijski film Bellbottom najgledaniji je u Ujedinjenim Arapskim Emiratima prethodne nedelje, s zarađenih 206.236 dolara.

Putnički avion otet je od strane terorista, 24.08.1984. godine. To je čak peti indijski avion koji je otet u poslednjih sedam godina i premijerka Indira Gandhi (Lara Dutta) odlučna je da otmičarima stane na put jednom zauvek. I dok ona planira da palestinska vlada vodi pregovore s četiri otmičara, agent na tajnom zadatku Anshul Malhotra (Akshay Kumar), šifrovanog imena Bell Bottom, ima drugačije planove. On želi ne samo da spase svih 210 talaca, već i da uhapsi sve otmičare... 

Reditelj ovog akcionog trilera je Ranjit Tewari Lucknow Central.

  • Komentari (2)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Srecko Delibasic
    Senior translator
    07.09.2021. 19:12
    [QUOTE=JoxerTM][quote]premijerka Indira Gandhi (Lara Dutta) odlučna je[/quote] Živim za dan kad će doći mojih 5 minuta pa biografije odu na crnu listu već jednom.[/QUOTE]

    Da, Lara Dutta odlična kao Indira, ali je dobila svega 2 minuta. Ima jedna njihova glumica koja bi bila savršena kao Indira, jer već i bez šminke liči na nju - Kangana Ranaut. Ako ikad snime biografski o Indiri, volio bih da je ona predstavi.
  • JoxerTM
    eXtreme member
    04.09.2021. 12:44
    [quote]premijerka Indira Gandhi (Lara Dutta) odlučna je[/quote] Živim za dan kad će doći mojih 5 minuta pa biografije odu na crnu listu već jednom.
;

{{message}}

{{item.title}}