Matthew Perry ne želi "Friends Reunion"

novosti

06.06.2017.

Matthew Perry ne želi "Friends Reunion"

U proteklih nekoliko godina se kroz medije provlači priča o ponovnom okupljanu "Friends" ekipe, ali sada jedan od originalnih "prijatelja" jednostavno ne želi da bude do takvog projekta.

Matthew Perry, zvezda jedne od najpopularnijih serija svih vremena Friends je u nedavnom intervjuu izjavio da ukoliko bi se i desila ta "reunion" sezona ove serije, on bi kategoričkio odbio učestvovanje u njoj. Friends je poznati NBC-jev sitkom iz 1994 koji prati živote glavnih junaka, šest prijatelja i njihovih ponekad tužnih, ponekad urenebesnih života; glavni likovi u seriji su bili: Rachel Green (Jennifer Aniston), Ross Geller (David Schwimmer) i njegova sestra Monica (Courteney Cox), naravno tu je bio i famozni Joey Tribbiani (Matt LeBlanc), Phoebe Buffay (Lisa Kudrow) i Chandler Bing (Perry). 

Ukoliko bi i došlo do reanimacije ove serije, ekipa bi ostala uskraćena za jednog člana, a složićete se da tada to ne bi bilo to.

Ova godina je očigledno godina u kojoj svi žele da "vade prašnjave stvari iz ormana" pošto su i Roseanne i Will & Grace najavili svoje reboot-ove, ali kako stvari stoje to neće biti slučaj i sa "prijateljima".

Ponekad je bolje sećati se kako je lepo bilo nego forsirati neka nova sećanja.

 • Komentari (4)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • sinna
  eXtreme member
  06.06.2017. 17:02
  Zar "How I Met Your Mother" nisu prijatelji 2000-tih?
 • Danilo-Naissus
  Titlovi staff
  06.06.2017. 16:25
  Matthew Perry - pametan čovek.     Svaka čast.         * mogu da nađu potpuno novu postavu, izmene naslov i cepaj... za mlađu publiku koja se nije ni rodila u vreme "Prijatelja".     Pare, pare, pare,.... a ideje, kreativnost, nešto originalno...??? Ma neeeee.     EDIT unazad: čuo jesam, gledao nisam tu seriju "How I met..." Mea culpa.   
 • administrator
  Administrator
  06.06.2017. 16:17
  Zar su toliko bez ideja da moraju forsati serije iz 90-ih pa čak i ranije. Ok mi je da možda snime koji special kao što su to recimo mućke ali cijele sezone .... Još samo fali da najave da će i Seinfled snimati nove sezone.