Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Gérard Depardieu kao inspector Maigret

najave

24.01.2022.

Gérard Depardieu kao inspector Maigret

Za 23.02. ove godine predviđena je premijera francuskog filma u kome Gérard Depardieu nastupa inspector Maigret, što će biti još jedna ekranizacija čuvenih detektivskih romana čiji je autor Georges Simenon.

U Parizu, mlada devojka je pronađena mrtva na velikom trgu, obučena u večernju haljinu. Ne postoji ništa što bi je moglo identifikovati, čini se da je niko nije poznavao niti se sećao. Inspektor Maigret susreće delikventa, koji neobično liči na žrtvu, i u njemu budi sećanje na još jedan nestanak, stariji i intimniji...

Reditelj ostvarenja Maigret jeste poznati i nagrađivani Patrice Leconte (Une heure de tranquillitéA PromiseLe magasin des suicidesVoir la mer...).

  • Komentari (3)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • skajler
    Master translator
    01.04.2022. 22:54
    [QUOTE=JoxerTM]Čemu ovo. Pa imamo Rowana Atkinsona sad, zar nisu mogli pustiti barem još koju godinu da se prašina slegne?[/QUOTE]

    I ja se pitam. Atkinson prešao igricu i pokazao kakva je glumčina i za druge žanrove. Jače bi bilo da je znao francuski, pa glumio u originialu. Što se Depardijea tiče, ne znam. Nikada nisam zamišljao inspektora Megrea kao pojavu "kabastog" obličja. Da je parodija, pa hajde de. Ali ovako, vadi ga samo što je Galski petao. Bolje da su mu dali da igra nekog provincijskog (isključivo kopnenog) žandarma. To bi bio hit samo takav.
    skajler2022-04-01 23:01:07
  • Black Raven
    Translator
    01.04.2022. 18:09
    Trebao je Depardje da snimi ovaj film pre 20godina a ne sad.
  • JoxerTM
    eXtreme member
    24.01.2022. 13:21
    Čemu ovo. Pa imamo Rowana Atkinsona sad, zar nisu mogli pustiti barem još koju godinu da se prašina slegne?
;

{{message}}

{{item.title}}