Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Uskoro The Man Who Fell to Earth serija

najave

24.02.2022.

Uskoro The Man Who Fell to Earth serija

Objavljen je trejler za novu SF seriju The Man Who Fell to Earth, svojevrsnom "omažu" kultnom filmu The Man Who Fell to Earth, u kome je glavnu ulogu tumači David Bowie.

Serija, snimana pod okriljem "Showtime" imaće 10 epizoda, a premijera prve predviđena je za 24.04. ove godine. 

Glavne uloge tumače Chiwetel Ejiofor, Naomie Harris, Jimmi Simpson...

Film iz 1976. godine zasnovan je na istoimenom SF romanu čiji je autor Walter Tevis, baš kao i prva epizoda nove serije. Scenaristi novog ambicioznog ostvarenja jesu Alex Kurtzman, Jenny Lumet i Jane Maggs.

  • Komentari (33)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • puppet_master
    eXtreme member
    24.02.2022. 11:33
    Ne hvale svi LOL, meni nije legao Expanse ikako, tri puta pokušavao i ne vredi, probao i prvu knjigu, ne vredi. U četvrtom pokušaju odgledah prvu sezonu i odustah, ne dopire do mene, ima interesantnih ideja, volim Thomas Jane-a, no, eto, ne vredi. Nije smak sveta, svakom svoje. 
  • kjovo
    eXtreme member
    24.02.2022. 11:23
    Eto Expanse svi hvale ,ja sam odgledao za sada 3 sezone i nikako da se nateram dalje,nije lose cak stavise dobra je serija ali ne moze da me navuce da moram da gledam,svaki dan kazem sacu da se vratim i uvek mi nesto drugo interesantnije. Dok mi recimo legla  serija koju su svi ispljuvali Another Life ,e sad tu je mozda i do glavne glumice Katee Sackhoff( Battlestar Galactica meni licno najbolja i neprevazidjena SF serija)ali bas mi legla u cugu sam odgledao obe sezone.
  • puppet_master
    eXtreme member
    24.02.2022. 10:58
    Besede o Zemljinoj prošlosti tada tek navedoh da su mi u planu, nisam ih još čitao, želim baš da dođem do knjige (makar prve), doduše zbilja verujem da je opak serijal. Thumbs Up
;

{{message}}

{{item.title}}