Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Objavljen trejler za novu superherojsku seriju

najave

16.03.2022.

Objavljen trejler za novu superherojsku seriju

Objavljen je trejler na novu superherojsku "Marvel" seriju - Ms. Marvel.

Kamala Khan je srednjoškolka iz New Jerseyja koja otkriva da poseduje natprirodne moći i u stanju je da menja svoju veličinu i oblik.

U pitanju je prva superherojska serija u kojoj je glavna junakinja - muslimanka - pakistanskog porekla!

Autorka serije jeste Bisha K. Ali, a u glavnoj ulozi nastupa debitantkinja Iman Vellani.

Serija će se prikazivati na Disney+ kanalu, a za sada će imati šest epizoda. Premijerno prikazivanje prve predviđeno je za 08.06. ove godine.

Ujedno, kroz ovu seriju biće predstavljen i lik Ms. Marvel koji će se pojaviti i u sledećem "The Marvels" superherojskom filmu, koji nas očekuje 2023. godine. Ovaj film biće svojevrstan nastavak Captain Marvel iz 2019. godine.

  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • AlexDeLarge
    eXtreme member
    16.03.2022. 09:48
    Pa i logicno da Iman Vellaniv glumi Kamala Khan, slicne godine osim sto je glumica iz Kanade a junakinja iz Amerike, ostalo je identicno (roditelji Pakistanci, ista vera, ima i dosta drugih likova iz stripa sto se tice poslednjeg). Dobro je sto je mini-serija jer je Kamala Khan mislim cetvrta po redu osoba koja je pruzela identitet Ms.Marvel , umeju da mesanju ta preuzimanja, kao sto mesaju "narativni luk", uveli su preko serije Inhumans, pa bi bilo korektno prikazati Terrigenesis i kako je stekla moci, pri cemu je jos bitna jedna stvar posledica morfogenetickih moci a to je accelerated healing.
;

{{message}}

{{item.title}}