Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Da li ste za iranski SF triler?

najave

18.04.2022.

Da li ste za iranski SF triler?

Iranski SF triler Killing the eunuch KHAN dobio je posebno priznanje žirija na ovogodišnjem Slamdance Film Festival-u, održanom u periodu 27.01. do 06.02. 

Serijski ubica nema nameru da se zaustavi, pa krv šiklja na sve strane grada. Da bi postigao opšti haos, on razvija sistem u kome žrtve postaju i same ubice...

Reditelj i scenarista ovog ostvarenja jeste Abed Abest, čiji je prethodni filmm triler iz 2017. godine Tamaroz, takođe bio zapaćen na svetskim filmskim festivalima.

  • Komentari (5)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • AlexDeLarge
    eXtreme member
    19.04.2022. 13:45
    Pa nije samo u Iranu takva situacija, ima ih u mnogim zemljama koje sam posetio, samo što kao stranac ne vidiš šta se dešava npr. kad sam bio u Iranu pre deset godina, ili u Nigeriji nam  je autobus  zbog Boko Haram -a pratip vojni dzip sa mitraljezom, na Šri Lanku nisam zbog toga što nisu mogli da nam garantuju bezbednost  zbog aktivnosti Tamilskih tigrova. Pa onda Haredi u Izraelu,U Indoneziji imaju mislim katastrofalan zakon oko braka/razvoda itd. Nikome ne odgovaram iznosim misljenje,


  • JoxerTM
    eXtreme member
    19.04.2022. 11:35
    Da, stavljanje Irana i sličnih država koje spadaju u mračno doba , a ne u 21. stoljeće, na vlastitu crnu listu znači da sam ograničen.
    Još kad čuješ da se ispovraćam kad vidim da je neki film drama/war/history/biograpy, nebitno odakle, znači da sam još više ograničen.
    A tek kad dodam da ne želim ni primirisati majnstrimu, pa bokte mazo, ja sam beskrajno ograničen.
  • 19.04.2022. 00:04
    po komentarima vidi....ogranićeni umovi ....odluke prije ićega
;

{{message}}

{{item.title}}