Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

El Muerto kao novi Marvel

novosti

26.04.2022.

El Muerto kao novi Marvel

Muzičar Benito Antonio Martínez Ocasio tumačiće glavnu ulogu u novom superherojskom "Marvel" filmu, koji će se snimati pod okriljem Sony Pictures. Naziv filma jeste "El Muerto", a u centru pažnje je rvač čije se moći prenose pokoljenjima putam maske koju nosi.

U stripu, "El Muerto" je Juan-Carlos Estrada Sanchez, koji je takmac u ringu čak i Spider-Man.

Iako se do sada jako malo zna o predstojećem filmu, jasno je da će El Muerto u njemu biti predstavljen kao neka vrsta anti-heroja. 

Kako piše na sajtu matične "Marvel" kuće: "Moći i maska ​​super moćnog rvača el Muerta prenosile su se s generacije na generaciju. Svaki rvač je morao da se dokaže svom tlačitelju, el Doradu, kako bi mogao da ostane živ i zadrži svoje moći. Kada je Marcus Estrada predstavio svog sina Huana Karlosa El Doradu, Huan Karlos se stisnuo od užasa, ne želeći da se bori protiv njega. Marcus Estrada je žrtvovao svoj život kako bi pokušao spasiti Huana Carlosa. Iz poštovanja prema hrabrosti svog oca, El Dorado je dao Huanu Karlosu deset godina da putuje i da postane hrabar, a zatim da se bori protiv maskiranog rvača i razotkrije ga.

Deset godina kasnije, el Muerto je otputovao u Njujork i obratio se J. Jonahu Jamesonu da organizuje humanitarni događaj: rvački meč, u kojem će se el Muerto boriti protiv Spajdermena. Jonah je organizovao meč, nadajući se da će el Muerto poraziti i razotkriti Spajdermena. El Muerto i Spider-Man su prisustvovali meču, a Spider-Man je bio uveren da će lako pobediti el Muerta. Kolo sreće se okrenulo i el Muerto je skoro razotkrio Spajdermena. Refleksno, Spider-Man je ubo el Muerta svojim žalcima, ubrizgavajući mu paralizirajući otrov.

Spider-Man je spasio el Muerta u bolnici kada je El Dorado došao po njegov život. El Muerto se osvestio i pomogao Spider-Manu da pobedi El Dorada. El Dorado je ipak uspeo da pobegne pre nego što su uspeli da ga poraze...".

Premijera filma predviđena je za 12.01.2024. godine.

  • Komentari (9)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • kjovo
    eXtreme member
    29.04.2022. 13:25
    Sve ove sto si nabrojao ,nemam pojma ko su SmileSmile
  • AlexDeLarge
    eXtreme member
    28.04.2022. 16:32
    Pa on su slicnih  moci, tj. jacina kao Kal-el ( tipa strenght, durability/stamina, energy projection,speed,itd)  , samo sto Sentry ima nekih problema u zivotu, krhku psihu iymedju ostalog,  u stripovima tj. Robert reynolds i njega su mislim eliminisali iy stripa pre par godina, a bio naopako jak, kao i ostala dva  Kallark ili Gladiator, ponajmanje Hyperion  mada deli istu slabost na magiju kao Kal-el,  ili koje je dosta jak npr   Beta Ray Bill koji je pobedio Thor-a na foru temperature.
    AlexDeLarge2022-04-28 19:35:17
  • kjovo
    eXtreme member
    28.04.2022. 15:09
    Odlicno je ovo poredjenje heroja jedino su Supermena zaboravili sa Captain Marvel
;

{{message}}

{{item.title}}