Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Provokativni indijski film o avionskoj misteriji

najave

30.04.2022.

Provokativni indijski film o avionskoj misteriji

Datuma 29.04. u Indiji je održana svertska premijera tamošnjeg "avionskog" trilera Runway 34. Ovaj film zasnovan je na istinitom događaju iz 18.08.2015. godine.

Film govori o onome što je doživeo vešti kapetan Vikrant Khanna, čiji je let dobio nepredviđeni obrt nakon poletanja sa međunarodne destinacije. Istražitelj Narayan Vedant bio je uporan da sazna istinu o tome šta se desilo. Naime, usled izuzetno lošeg vremena, kapetan Vikrant je odlučio da pokuša spuštanje svog aviona na pistu 34, u neposrednoj blizini naselja, umesto da se odlučio za spuštanje na mnogo bezbedniju pistu 16, kako je nalagala procedura...

Ovaj film je rediteljski debi poznatog i nagrađivanog indijskog glumca po imenu Ajay Devgn, koji tumači i ulogu kapetana Vikranta.

Runway 34 delimično je sličan i radnji holivudskog Flight iz 2012. godine u kome je glavnu ulogu tumačio Denzel Washington, a može se reći i da spada u kategoriju kojoj pripada i Sully, s Tomom Hanksom iz 2016. godine.

  • Komentari (4)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • puppet_master
    eXtreme member
    01.05.2022. 14:50
    Meni je pa film koji bi iole ličio na Sully provokacija samo po sebi. Ono je bilo jezivo čak i za tipičan noviji Spielberg film, nisam mogao da ga završim ioako sam gledao čitav onaj berlinsko-špijunski OuchDead te ako neko iz bijelog svijeta uzme pa radi išta slično, to može da se shvati i kao trolovanje. LOL Ne verujem stvarno u to, tek kažem. Meni je Sully bio dosadan i neinteresantan. Svaka čast umešnim pilotima, spasavanju života, no ja takve vesti preskačem, zašto bih gledao film o tome. I posle se kaki o filmovima sa zombijima, no dobro, svakom svoje. 
  • JoxerTM
    eXtreme member
    30.04.2022. 23:10
    Samo sam čuo. Pojma nemam ni o jednom ni o drugom - osim da preskačem. Evil Smile

    U jednom se slažemo.
    Ne vidim ni ja što je tu provokativno. Wink
  • AlexDeLarge
    eXtreme member
    30.04.2022. 20:42
    Ma nije kvazi rimejk, totalno su dve različite situacije i ne podseca me ni na ostale. Kod prvog je bio problem sa motorima i prizemljio ga je kako je znao i umeo, za svaku pohvalu.

    Druga je vezana za pokušaje sletanja,  vremena, niskih oblaka, loše vidljivosti,zatim oko goriva, i vizuelnog sletanja na drugi najbliži, a imali su priliku da slete na prvi u Bangalore ali zbog pokusaja izgubili dosta goriva pa nisu mogli da stignu do njega, a prvi najbliyi je bio Trivandrum (ima sad neko komplikovano ime)  gde se zbog visestrukih pokusaja nije srusio, jer je posada izabrala drugačiji prilaz datoj pisti i letela na niskoj visini, a skoro su ostali bez goriva  itd...

     Ne vidim šta je tu provokativno, ako govorimo o istom letu, i nije  nikakav problem bio pri poletanju iz Dohe, već kod sletanja na Cochin aerodrom u Kerali, a kasnije i na Trivandrum.

    Slucajno znam situaciju, napišite samo o kom letu se govori, i nemojte da poredite sa drugim filmovima sa kojima nema veze .A i ja ne znam što trošim vreme na najave, ali eto podelim sa članovima o čemu se zaista radi.
    AlexDeLarge2022-04-30 21:26:58
;

{{message}}

{{item.title}}