Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Daniel Radcliffe kao Weird Al Yankovic

novosti

04.05.2022.

Daniel Radcliffe kao Weird Al Yankovic

Objavljen je trejler za novi film - "Weird: The Al Yankovic Story" - biografsku priču o jednom neobičnom šoumenu - za koji je scenario sam napisao!

Ala Yankovica u ovoj filmu tumči niko drugi do Daniel Radcliffe, a.k.a. Harry Potter, a reditelj je Eric Appel, koji je i koscenarista sa Yankovicem. Jednu od glavnih uloga u filmu tumči i Evan Rachel Wood kao Madonna.

Kako piše u zvaničnom sinopsisu: "Film istražuje svaki aspekt Yankovićevog života, od njegovog meteorskog uspona, preko slave sa ranim hitovima kao što su 'Eat It' i 'Like a Surgeon', do njegovih ozloglašenih ljubavnih afera slavnih i nadaleko čuvenog izopačenog načina života.".

Inače, pravi 62-godišnji Weird Al Yankovic, čiji je otac poreklom iz ovih krajeva, nedavno je krenuo na muzičku turnejuna na kojoj će održati 100 koncerata.

 

 

  • Komentari (8)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • puppet_master
    eXtreme member
    04.11.2022. 14:49
    Ovo je, zeca mu pečenog, sve samo ne biografija, lud film skroz, zaspah doduše pre vremena, nisam stigao ni do polovine verovatno, no ono što sam video je, pa, bitno drugačije od onoga što sam očekivao. Nadao se pre kakvom filmiću poput onog o Howard Sternu, zaboravih naslov, Parts...nah, ne vredi, ne radi mozak danas (pravimo se sada da je ikada radio kako treba). Kako bilo, ovo je zaEbancija, ne tek kakva romantizovana biografija, već bukvalno ludilo LOLLOL u pozitivnom smislu, dabome. 
  • silent_passenger
    Senior translator
    05.05.2022. 10:38
    Weird Al je legenda - vjerojatno najbolji parodijaš u svijetu muzike. U Americi postoji jedna polu-šala kako znaš da si uspio onda kad Weird Al napravi parodiju od tvoje pjesme.
  • MetalikeOperiteKose
    Senior translator
    04.05.2022. 21:56
    Mogli su naci boljeg glumca.
;

{{message}}

{{item.title}}