Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Mike Tyson i Bruce Willis u novoj akciji

najave

08.05.2022.

Mike Tyson i Bruce Willis u novoj akciji

Objavljen je trejler za novi akcioni film Vendetta u kome glavnu ulogu tumači Bruce Willis

Kada mu brutalno ubiju ćerku, William Duncan uzima pravdu u svoje ruke. Nakon što ubije uličnog lopova koji je direktno odgovoran za smrt ćerke, nađe se u sred pravog rata protiv Roryja Fettera brata poginulog, i njegove bande. William otkriva da potraga za osvetom uvek ima isti kraj..

Osim Willisa, u filmu glume i Thomas Jane, Theo Rossi, Clive Standen, bokserski velikan Mike Tyson...

Reditelj i scenarista ovog ostvarenja jeste Jared Cohn, koji je prošle godine sa Willisom snimio i akciju Deadlock.

  • Komentari (6)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • puppet_master
    eXtreme member
    10.05.2022. 20:40
    Nije samo udarač, dobar je i tehničar bio, rad nogu, pa tek glave, hajd ga uopšte pogodi u onom ludilu (doduše, ja volim Tysona iz osamdesetih, te mislim na te mečeve) samo što je od furioznih bombi od udaraca i kombinacija sve to drugo često bilo u drugom planu. 

    U filmu uvek znaš da nema ikakvih a kamoli krupnih uloga. U ringu je Mike - Mike. Bio. Na taj deo ja mislim. Po filmovima, to nije on. Ni ono što predstavlja meni. U ringu je nasuprot tebe neki tip koji je trenirao čitavog života da te povredi, dobije u toj igri tela i uma, za neke borce je tu i da te ponizi. Da ne pričam kakav je vihor tek u tebi, naročito na tom nivou sporta. Pogotovo tog sporta. Sve to fali na ekranu, niti ga može biti, te deo mene, bilo kao gledatelja, bilo kao ljubitelja boksa, to zna u svakoj sekundi, i taj osećaj da je sve lažno, bez uloga, u takvom jednom slučaju Tysona kao glumca, lika u filmu, mi ne može pobeći. Ne mora važiti za druge sportiste. 
  • Cpku76
    member
    10.05.2022. 20:30
    У праву си. Само, "Гвоздени Мајк" је парадигма бокса. Када се каже "удара као", нико не мисли на Алија, Холифилда, Качара, Стивенсона... Нико у свом спорту није постао парадигма нечега као Тајсон. Унашем народу (нашим народима) једино су Тесла и донекле Ајнштајн достигли тај ниво у свакодневном говору. Док су деца учила школе, ту је био и Сократ као појам мудрости. Елем, појаву Тајсона у филмовима морате схватити да он ту и не глуми, тј. глуми себе. Баш зато што је он појам некога са ким се не треба качити. Боље је гладног тигра вући за реп него зезати Мајка... Уздравље добри људи...
  • puppet_master
    eXtreme member
    10.05.2022. 19:58
    Ne volim ga viđati po filmovima, Tysona tj. Toliko je sprecifičan borac bio, nažalost one bitke koje se najviše računaju nije uspevao da dobije. Kako bilo, prosto mu ne vidim mesta u filmovima. Šta će mu to, vrti neku lovu sada sa travom, odvaljen je i nasmejan, neka uživa a ne da odudara svojom pojavom na ekranu kao nešto (glumac) što nije.

    Sa druge strane, Spike Lee je stajao svojevremeno iza meni savršenog projekta Mike Tyson : Undisputed Truth gde je Tyson na bini, gotovo poput komičara, imao odličan "performans", interesantno, zabavno, dovoljno da dokaže da nije samo šampion, borac, prizemni ludak kako je često znao i sam sebe da predstavlja u svojim ludorijama. Ko nije gledao, neka proba makar, mene je oduševilo. 
;

{{message}}

{{item.title}}