Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Švajcarska erotska drama provocira u Kanu

najave

23.05.2022.

Švajcarska erotska drama provocira u Kanu

Švajcarac Jan Gassmann reditelj je tamošnje erotske drame 99 Moons, koja pobuđuje prilično interesovanja na svetskim tržištima, a premijerno se prikazuje na ovogodišnjem Kanskom filmskom festivalu. 

Bigna, dvadesetosmogodišnja naučnica, navikla je da ima sve pod kontrolom, čak i njene erotske želje. Tridesettrogodišnji Frank traži smisao u izmaglici droge, hraneći se naklonošću drugih ljudi. Njihovi različiti svetovi se sudaraju i oni postaju opsesivno upleteni u strastvenu aferu.

Svoj prethodni dugometražni film Off Beat Gasmann je snimio još 2011. godine, a i on je prikazan na festivalu u Kanu.

 

  • Komentari (6)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • puppet_master
    eXtreme member
    24.05.2022. 11:24
    Možda se razbacuju hranom tokom bludničenja? Brandu se da oprostiti utrošak putera početkom sedamdesetih, Rourke-u pola frižidera (mada se većina toga ipak pojela, nije bila bahata Besingerica), no šta ukoliko ovo dvoje Švajcaraca akaju te potom bacaju 'ranu na svu već svetsku krizu i gladne u Africi? Možda troše i vražiju struju!!! Možda provokacija onih koji sede u mraku, gladni, samo pod sirotim prstima naziru obrise svog vođe na slici u tminama a ovi se bambusaju kao da je sve oki. Ko da zna u današnje vreme. Ja ću svakako probati film, sit ili gladan, biće makar toliko struje valjda.
  • kjovo
    eXtreme member
    24.05.2022. 11:04
    Mislim pored svega sto omladina moze da nadje na internetu i uopstena sto je danasnja mladez mnoogo naprednija od nas po pitanju,ne znam kako uopste ovaj film moze da provocira ,sa cime ,mozda neko u filmu ima dve pise, ili tri s..se mada je to vec bilo u filmovima. Jednom recju glupost teska 
  • puppet_master
    eXtreme member
    24.05.2022. 10:57
    Licemerno i nakazno društvo koje se srami i krije svoju prirodu u ime davno prevaziđenih a i tada lažnih normi, pri čemu se istovremeno besramno slave sve druge zamislive i nezamislive budalaštine.

    Ne dao dobri bog da neobuzdana mladež vidi pišu nekog tamo tipa u filmu, ili libicu, ili da ovi nešto rade jedno drugome, onda bi omladina ostala slepa i gluHa za reči našeg gospoda i spasitelja, te bi samo o seksu mislili, kao da im rade o glavi one đavolije, hormoni.

    😊

;

{{message}}

{{item.title}}