Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Akcioni krimić najgledaniji u Južnoj Koreji

novosti

30.05.2022.

Akcioni krimić najgledaniji u Južnoj Koreji

Prethodne nedelje najgledaniji film u Južnoj Koreji bio je tamošnji akcioni krimić Beomjoidosi 2, s zarađenih skoro 30 miliona dolara u prvoj nedelji prikazivanja.

Glavnu ulogu u filmu tumači velika filmska zvezda Ma Dong-seok Eternals (u filmu nazvan Ma Seok-do). On ovaj put odlazi u stranu zemlju da izruči osumnjičenog. Međutim, on otkriva nove slučajeve ubistava i saznaje za ubicu koji je godinama činio zločine nad turistima...

Reditelj ovog ostvarenja jeste Sang-yong Lee, kome je to tek drugi dugometražni film, nakon trilera 4-kyo-si Choo-ri-yeong-yeok iz 2009. godine.

 

  • Komentari (4)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • puppet_master
    eXtreme member
    07.06.2022. 13:31
    Tu će, more, bidnu one zdravo-seljačke dandare, to se gleda, dabome.

  • AlexDeLarge
    eXtreme member
    07.06.2022. 12:44
    Meni je najbolji te godine, a mozda i jedan od omiljenih Along with the Gods: The Two Worlds i nastavak, i jedva cekam da vidim sta su pripremili za treci i cetvrti deo (  prva dva po webtoon-u , i da ,nova prica). Meni je The Outlaws kao sto sam rekao bio prosecan, mozda raspolozenje i tema kad sam gledao, mozda zbog nekih malo starijih korejskih,japanskih, ili npr HK (ROC) na temu bandi,  da i ja bas cekam da pogledam The Roundup.


  • JoxerTM
    eXtreme member
    06.06.2022. 23:43
    Bump.

    Dosad u korejskim kinima film je pogledalo 9 milijuna ljudi što ga stavlja na 25-o mjesto najgledanijih filmova na domećem tržištu, a brojka bi mogla još puno više narasti jer je i dalje na repertoarima.
    Nevezano za ovaj uspjeh nastavka, snimat će se i Outlaws 3 samo da znate.

    Tko još nije gledao The Outlaws iz 2017-e, ne znam što čekate, pravo je vrijeme da se pripremite za nastavak.
    Ovakav film prema istinitom događaju gledali niste, samo ću vam to reći.
;

{{message}}

{{item.title}}