Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Najgluplji SF film ikad snimljen

najave

04.06.2022.

Najgluplji SF film ikad snimljen

Za 23.06. najavljeno je premijerno prikazivanja filma Beavis and Butt-Head Do the Universe, u čijem podnaslovu piše "Najgluplji SF ikad snimljen"!

Nakon što ih "kreativni" sudija osudi na boravak u svemirskom kapmpu, crna rupa šalje naše junake 24 godine u budućnost. Tu oni zloupotrebljavaju iPhone, pokušavaju da nešto povale i postaju mete "Duboke države"...

Ovo je drugi dugometražni film, zasnovan na junacima popularne MTV animirane serije "za odrasle", čija se radnja nadovezuje na prvi film - Beavis and Butt-Head Do America, snimljen 1996. godine.

  • Komentari (2)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Hogar Strašni
    Administrator
    05.06.2022. 00:01
    1)
    Podnaslov je verovatno zato što Bivis i Bathed stalno govore za stvari da su glupe ili nazivaju jedan drugog glupim. Nije tek tako uzeto čisto da bilo čim privuče pažnju.

    2)[QUOTE=JoxerTM]jer u nepresušnom moru američkih glupih filmova postala je nemoguća misija pronaći jedan koji je najgluplji.[/QUOTE]Super easy, barely an inconvenience (da citiram jedan humoristički onlajn serijal). LOL Ne treba tražiti dalje od Freddy Got Fingered. Od onog hoće mozak da istruli.
  • JoxerTM
    eXtreme member
    04.06.2022. 19:34
    Zbog bezbroj glupih filmova godišnje, jedini način da se nešto reklamira iz holivuda je izjava da je nešto najgluplje. I naravno da nije, jer u nepresušnom moru američkih glupih filmova postala je nemoguća misija pronaći jedan koji je najgluplji.
;

{{message}}

{{item.title}}