Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Triler pobedio na Locarno International Film Festival

novosti

12.06.2022.

Triler pobedio na Locarno International Film Festival

Debitantski triler francusko-britanske rediteljke Charlotte Colbert pobedio je na Locarno International Film Festival 2021, a početak njegovea redovne distribucije predviđen je 15.07. ove godine.

Nekadašnja filmska zvezda Veronika Gent (Alice Krige) nakon dvostruke mastektomije odlazi na rehabilitaciju u ruralnu Škotsku, a to je mesto u kome su nekada žene spaljivane kao veštice, a njihov pepeo je posipan po zemlji. Društvo joj pravi mlada medicinska sestra Desi (Kota Eberhardt). Veronika otkriva da proces takve operacije otvara pitanja o samoj njenoj opravdanosti, što je navodi da počne preispitivati i suočavati se s traumama prošlosti. Njih dve razvijaju neobičnu vezu dok misteriozne sile daju Veroniki moć da izvrši osvetu u svojim snovima.

U filmu glume i Malcolm McDowellJohn McCreaRupert Everett...

 

  • Komentari (2)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • puppet_master
    eXtreme member
    12.06.2022. 23:06
    Tja, kada sam video naslov, pa to da je poslednji upis tvoj, otvorih temu da vidim kako otvaraš šampanj, kada ono šipak. LOL
  • JoxerTM
    eXtreme member
    12.06.2022. 23:04
    Teško da je ovo ikakav triler. Prema traileru stil za ulizivanje površnoj kritici je tu, a za sadržaj tko zna, IFC Midnight nije garancija da ga ima, prije da ga nema.
;

{{message}}

{{item.title}}