Charlize Theron u novom fantasy-ju

novosti

15.06.2022.

Charlize Theron u novom fantasy-ju

Tokom ove godine očekuje se i premijera novog fantasy filma The School for Good and Evil, snimanog pod okriljem Netflix, u kome glavnu ulogu tumači Charlize Theron.

Grupa momaka i devojaka odvedena je u instituciju gde će biti obučavani da postanu heroji, ali i zlikovci poput onih iz bajki. Među njima su i dve najbolje prijateljice Sophie (Sophia Anne Caruso) i Agatha (Sofia Wylie). I dok se one "usavršavaju u znanju", na kraju će se naći na suprotnim stranama u večitoj borbi između dobra i zla... 

Reditelj ovog ostvarenja, snimanog po bestseler romanu Soman Chainani jeste Paul Feig (Last ChristmasA Simple FavorGhostbustersSpyThe HeatBridesmaidsUnaccompanied MinorsI Am David).

Osim pomenutih glumica, tu su još i Kerry Washington, Michelle Yeoh, Laurence Fishburne, kao najbolji i najgori dekani, profesori i direktori u školi. Theron, naravno, tumači najveću profesorku-zloću...

 • Komentari (3)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • puppet_master
  eXtreme member
  15.06.2022. 22:41
  [TUBE]Vxbalqt99Ic[/TUBE]vici
 • JoxerTM
  eXtreme member
  15.06.2022. 22:29
  I mislio sam da ćeš to napisati.
  Nije ljubavni. Tongue
 • puppet_master
  eXtreme member
  15.06.2022. 21:31
  Nemam se, za čitav ovaj dan na izmaku, ni na šta nadovezati, pa hajde tek da izjavim za dnevnik da se ovo, naravno, neće gledati u casa de Puppet.