Kineska drama o pogrebniku najgledanija

novosti

27.06.2022.

Kineska drama o pogrebniku najgledanija

Kineska drama Lighting up the Stars najgledanija je prethodne nedelje u najmnogoljudnijoj zemlji sveta, s zarađenih 37 miliona dolara u prvoj nedelji prikazivanja.

Nakon što je odslužio svoju kaznu, pogrebnik-prevarant slučajno naleće na devojčicu koja donosi neočekivanu promenu u njegovom stavu prema životu. Tokom sahrane, Mo Sanmei je spasio devojčicu siroče Wu Xiao Wen da ne bude skoro "kremirana". Od tada, Xiao Wen se drži Mo Sanmeija kao lepka i tako malo otežava stvari Mo Sanmeiju čiji je život već prožet problemima. Nakon malo smeha i suza, neočekivani par "oca" i "kćeri" pronašao je nešto predivno...

Tako je ovaj film "svrgnuo s prestola" Jurassic World Dominion, koji je zaradio 12,5 miliona dolara u trećoj nedelji prikazivanja, odnosno 112 miliona dolara ukupno, što ga čini peti najgledanijim filmom godine u Kini, odnosno najboljim holivudskim ostvarenjem.

 

 

 

 

That makes the film the fifth highest grossing film of the year and the top Hollywood movie this year in China.

  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • JoxerTM
    eXtreme member
    29.06.2022. 02:33
    Da je to pogrebnica i klinac, možda bih i pogledao. Pa mislim, dosta s redempcijom neke bitange i djevojčice sa šibicama. The Man From Nowhere je to već davno doveo do vrha.