Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Zar i Tremors reboot?

najave

27.06.2017.

Zar i Tremors reboot?

Kevin Bacon je otkrio da se sprema reboot treš-sage Tremors, o džinovskim crvima koji terorišu stanovnike grada u pustinjskoj Nevadi. I, ne samo to, već će producent celog projekta biti Jason Blum, nominaovan za "Oskara" za svoj doprinos filmu Whiplash, dok iza svega stoji kanal SyFy!

Očekuje se da prvo bude urađena pilot-epizoda serije u kojoj se obični radnik Valentine McKee, suočava sa misterioznim krvožednim bićima, koja dolaze iz peska i počinju da seju smrt. 

Film Tremors, snimljen je 1990. godine, ali je doživeo fijasko na bioskopskim blagajnama. Ipak, postao je neobično popularan u video-varijantama, tako da je dugo bio na listama najizdavanijih video-kaseta u SAD. Stekao je gotovo kultni status, doživevši čak pet nastavaka - Tremors II: Aftershocks, Tremors 3: Back to Perfection, Tremors 4: The Legend Begins i Tremors 5: Bloodlines, kao i "pokušaj" Sci-Fi Channel da napravi TV seriju Tremors (koja je otkazana nakon samo jedne sezone)

Pa, videćemo kako će ovaj novi pokušaj da prođe...

 • Komentari (4)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • puppet_master
  eXtreme member
  29.06.2017. 12:11
  Ma ja zapravo nemam mnogo toga protiv rimejkova, reboota koječega. Mnogi se ljute, na sav glas urlaju "unakaziše mi detinjstvo sa ovim-onim rimejkom" no ne treba sve to shvatati lično. Uz malo poznavanja Filma, vidi se da se to radi još od doba nemog filma, ljudi prosto pričaju stare priče na nove načine. Meni se mahom ne dopadaju svi ti filmovi/serije, itekako ima izuzetaka (novi Mad Max, iko? ), tek kapiram da hollywood, pogotovo ovaj sada, korporativni, ima interes u novcu, nikada i nisu radili za kikiriki,i bole ih baš brige za originalnost, što je regularan stav, ma šta ja mislio o tim opsesijama novcem, to su ipak biznismeni, advokati, trgovci...gde njih briga za autore, originalnu ideju, umetnost, rizik ili bilo šta tome blisko.

  Ako pomisle da od stare ideje izmuzu keš, te ulože 100, 200 miliona dolara (plus još toliko u agresivnim reklamama), naravno da će sve uraditi da to itekako povrate, pucajući na sve, pa i najprizemnije mogućnosti, besomučno muženje mrtvih krava, ne bi li alavo uzeli još, i još, i još...Usput ionako ne ciljajući tim filmovima na eto mene, nego na novu publiku, otvaranje stranih tržišta, klince...publiku sa kojom ja ikakve veze nemam, te se nemam šta ljutiti i kukati na reboote i rimejkove, ako je dečurliji to zabavno, neka ih. I mene su u detinjstvu trovali koječime, pa sam birao svoju priču sam. Istovremeno, ja svakako ne moram učestvovati u svim tim bahanalijama. Nema ljubavi, ni besa, tako mu je to. Smile
 • Che.
  member
  29.06.2017. 01:47
  Welcome to the land of reboots. Population ever1.
 • puppet_master
  eXtreme member
  28.06.2017. 10:51
  I kod mene upravo kao što reče Osman, jednostavno se Tremors pojavio u pravo vreme, izuzetno zabavan "old fashion monster" filmić, umešno snimljen, sa meni sjajnim likovima, bez lažnih pretenzija, nipošto ne shvatajući sebe ozbiljno u ma kom smislu...i funkcionisao je, na kraju dobivši i kultni status. Naravno da potom nisu mogli napraviti išta nalik tome, ma koliko forsirali nastavke (a tek ona serija iz 2003...majko mila ConfusedOuchOuch ). Ne znam kako će Netflix sada prići svemu, no i ne zanima me, zbilja. Ne verujem da ću je probati, ostavio bih Tremors onakvog kakvog ga pamtim, tamo negde u 1990. gde mu je i mesto, u mojim dečačkim danima.
;

{{message}}

{{item.title}}