Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Šta nas čeka u Creed 2

najave

03.03.2023.

Šta nas čeka u Creed 2

Nakon što je pre izvesnog vremena društvenim mrežama prostrujala vest da bi u novom filmu Creed 2, mogao da se ponovo pojavi Ivan Drago, lik iz Rocky IV, sada je poznato još detalja o filmu.

Naime, Sylvester Stallone je izjavio da uveliko piše scenario za Creed 2, dok se u studiju MGM nadaju da će snimanje filma početi sledeće godine. 

Ovime su potpuno opovrgnute glasine da će Stallone biti uključen u pravljenje rimejka First Blood.

Čuveni Rocky Balboa bio je nominovan 2016. godine za "oskara" za sporednu ulogu u filmu Creed. Tada je izjavio da ima "pomešana osećanja" u vezi snimanja nastavka. 

Reditelj Ryan Coogler bio je koscenarista filma Creed, kao i Aaron Covington, zasnovanog na ideji koju je imao lično Sylvester Stallone. Nema potvrde da li će novi film ponovo režirati Coogler, mada je Sly jednom prilikom izjavio da Coogler ima "zanimljivu ideju o tome da bi priča nastavka mogla da se vrati u prošlost, kako bi pored Stalonea ponovo mogao da glumi i Carl Weathers kao Apollo Creed, Adonisov otac. Ako se i ova "glasina" uzme za ozbiljno, ostaje nam da se nadamo zaista uzbudljivom nastavku franšize...

 

  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • beogradski
    eXtreme member
    18.07.2017. 14:10
    ''Rocky'' je legenda. Ali ne znam da li bi nakon toliko delova sada trebalo isto tako i sa filmom ''Creed'.'Ipak ne manjka nam filmova na tu tematiku, npr ''Southpaw'', Hands of Stone'', Bleed for This''... Ne kazem da ne bi trebalo ali... Iskreno Sly i Arnie nisu pali ali van Damme jeste i te kako. Dolph nikad nije bio ni uspeo da udje u tu grupu mada se pojavljivao u nekoliko ''hitova'', dok za Seagala zaista nemam komentar, ono su filmovi ni c produkcije. I da se nadovezem, ukoliko Vin Diseel nastavi onako kako ide sa svojim projektima(samo nastavci) i njega bas ne ceka dobro, dok pomenuti dvojac, Sly i Arnie su dobro ''uplivali'' i u druge zanrove. PS. Ne bih da zaboravim ni Wesley Snipes-a, eto njemu bi mogli da daju neku malu rolu u Creed 2, tek da covek ima posla.
;

{{message}}

{{item.title}}