Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Objavljen trejler za britansku romantičnu komediju

novosti

10.09.2022.

Objavljen trejler za britansku romantičnu komediju

Objavljen je trejler za britansku romantičnu komediju What's Love Got to Do with It? koja će premijeru imati na ovogodišnjem Toronto Film Festival-u (08.09.-18.09.).

Glavne uloge u filmu tumače Lily James, Shazad Latif i Emma Thompson, dok je reditelj Shekhar Kapur.

Zoe (James) je režiserka, a Kazim (Latif) doktor. Odrasli su jedno pored drugog, iako njihovi svetovi nisu mogli biti udaljeniji. Dok je Zoe odgajala njena engleska razvedena majka Cath (Thompson), da bude nezavisna i radoznala, Kazovi roditelji, rođeni u Pakistanu, bili su sretni što su učestvovali u sekularnom britanskom društvu, istovremeno osiguravajući da se njihova deca ponašaju u skladu s muslimanskom verom porodice. Budući da je već bio svedok muke svojih roditelja kada se njegova sestra udala za belog Britanca, Kaz je odlučio da sledi primer svojih roditelja i traži ugovoreni brak.
Kazova odluka zbunjuje Zoe - i pruža joj briljantnu ideju za njen sledeći dokumentarac. Ona kreće, s kamerom u ruci, da prati svog starog prijatelja na svakom koraku njegovog putovanja ka porodičnom paru, pokušavajući da shvati trajnu privlačnost ugovorenog braka dok preispituje sopstveni obrazac katastrofalnih veza.

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}